Η ΕΥΔΑΠ έστειλε ραβασάκι για λογαρισμό σε σεισμόπληκτο ακατοίκητο σπίτι...

Το ΔΣ του Συνδέσμου Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αχαρνών (ΣΕΒΑ) καταγγέλλει το γεγονός ότι η ΕΥΔΑΠ απέστειλε σε μέλος της διοίκησης του Συνδέσμου απειλητικό «ραβασάκι» με το οποίο ζητά το ποσό των 610,82 ευρώ λόγω υδροληψίας σε σπίτι το οποίο καταστράφηκε το Σεπτέμβρη του 1999 από το σεισμό των 5,9 Ρίχτερ και από τότε δεν κατοικείται...

Για το λόγο αυτό τα μέλη του ΔΣ του ΔΕΒΑ θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Β' Περιφερειακό Κατάστημα Αθηνών - Γαλατσίου της ΕΥΔΑΠ, τη Δευτέρα 30 Νοέμβρη.

Στην καταγγελία του το ΔΣ του ΣΕΒΑ σημειώνει:

«Ενημερώνουμε τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ ότι οι συνάδελφοι επαγγελματίες βρισκόμαστε σε άθλια κατάσταση, με τα καταστήματά μας κλειστά και τα χρέη να μας πνίγουν.

Ας σταματήσουν, λοιπόν, να στέλνουν απειλητικές επιστολές!

Οι συνάδελφοι μικροί επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι δεν μπορούμε να καθόμαστε να μας απειλούν και να μας εκβιάζουν.

Κυβέρνηση και διοίκηση της ΕΥΔΑΠ έχουν τεράστιες ευθύνες για αυτές τις αθλιότητες.

Απέναντι σε αυτή την ανάλγητη στάση δηλώνουμε ότι:

Δεν θα τους περάσει!

Καλούμε τους συναδέλφους να καταγγέλλουν με κάθε τρόπο στο ΔΣ του ΣΕΒΑ οποιοδήποτε ανάλογο περιστατικό πέφτει στην αντίληψή τους στα εξής τηλέφωνα 6937898200 - 6980568597 καθώς και στο mail του ΣΕΒΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».