Σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει την κατάχρηση εξουσίας από τους αστυνομικούς μέσα και έξω από το ΑΤ Κολωνού.

«Πουτάνα, τώρα που θα πας στον εισαγγελέα να δω τι θα πεις...», φωνάζει αστυνομικός στην κόρη της οικογένειας, Λυδία Καττή, μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, ενώ έξω από το Τμήμα την αποκαλούν «πατσαβούρα».
Ανάγκασαν γυναίκες να μείνουν με εσώρουχα, τις έβριζαν και τις απειλούσαν.

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει την κατάχρηση εξουσίας από τους αστυνομικούς μέσα και έξω από το ΑΤ Κολωνού. Μετά την αναίτια σύλληψη του φοιτητή στις 17/11/2020 στα Σεπόλια μέσα από την πυλωτή του σπιτιού του από άνδρες της ΔΙΑΣ, η αντιμετώπιση της υπόλοιπης οικογένειας αλλά και των συμπαραστατών της είναι ίδια και χειρότερη.

  
 

 
Οι συλλήψεις των συγγενών και φίλων του φοιτητή γίνονται με βρισιές, σύρσιμο από τα μαλλιά και γρονθοκοπήματα από τους αστυνομικούς ενώ ο πατέρας της οικογένειας βρίσκεται ήδη λιπόθυμος στο έδαφος. Αντί να του παράσχουν άμεσα τις πρώτες βοήθειες ασχολούνται με το πως θα συλλάβουν την κόρη του και τους φίλους της.
Το ηχητικό ντοκουμέντο ήρθε στη σελίδα μας και καταγράφει τις στιγμές πριν τις υπόλοιπες τρεις συλλήψεις αλλά και μέρος όσων επακολούθησαν εντός του ΑΤ Κολωνού.
Το υπουργειό "Προστασίας του Πολίτη" και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. είναι για άλλη μια φορά υπόλογοι.

[Δείτε την εξιστόρηση του συμβάντος από τις μανάδες των παιδιών και τη συνήγορό τους: