Θεσσαλονίκη: Θέμα χρόνου οι συλλήψεις για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας-Αναγνώρισε τη γυναίκα

Το παζλ που αφορά στο χρονικό της υπόθεσης, από τη στιγμή της εξαφάνισής της 10χρονης Μαρκέλλας το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης από την Κάτω Τούμπα - κατά την επιστροφή της από το σχολείο- μέχρι τον εντοπισμό της σχεδόν δύο 24ωρα αργότερα, το πρωί του Σαββάτου στην Καλαμαριά, επιχειρούν να ανασυνθέσουν οι αρχές.

Τα στοιχεία των ερευνών έχουν οδηγήσει σε δυο πρόσωπα, τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψή τους.

Πρόκειται για μια γυναίκα, κοκκινομάλλα, η παρουσία της οποίας φέρεται να επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας, και την εχει αναγνωρίσει και η μικρή ως πρόσωπο από το ευρύτερο οικείο περιβάλλον της, και ενδεχομένως κι ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Προς το παρόν όμως είναι άγνωστο το κίνητρο της πράξης.

Στο μεταξύ, η 10χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους. Η υγεία της φαίνεται να είναι καλή και δείχνει να συνέρχεται από το αρχικό σοκ, όπως επιβεβαίωσε η μητέρα της που τη συνάντησε χθες και έχει αιτηθεί να τη δει και σήμερα. Να σημειωθεί ότι έχει αποκλεισθεί από τους παιδοψυχολόγους η επικοινωνία με τον πατέρας της.

Πληροφορίες που ανέφεραν ότι είχε σημάδια στα χέρια, πιθανότατα από ίχνη κράτησης, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται από την μέχρι στιγμή εξέτασή της.


Πηγή ΕΡΤ με πληροφορίες από το ΑΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54