Online υπηρεσίες σε καρκινοπαθείς γυναίκες από τη ΜΚΟ ΜΑΝΑ

ο ΜΚΟ «ΜΑΝΑ» #ΜένειΣπίτι και προσφέρει online υπηρεσίες

Με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς στις ευπαθείς ομάδες σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα εξαιτίας της πανδημίας, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ αποφάσισε να πρωτοπορήσει, συνεχίζοντας την παροχή δωρεάν εξατομικευμένων υπηρεσιών φροντίδας και υποστήριξης σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, μέσω online εφαρμογών (Skype και viber).

Πάντα σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές της χώρας, το προσωπικό του ΜΑΝΑ κατανοώντας την κρισιμότητα της κατάστασης, προχώρησε, από την πρώτη στιγμή, σε άμεση ενημέρωση για τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας απέναντι στον ιό. Παράλληλα, όμως, με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά και τον ισχυρό δεσμό που έχει χτιστεί 2 και πλέον χρόνια με όλες τις Κυρίες του ΜΑΝΑ, διατήρησε ζωντανή την επικοινωνία μαζί τους, με τη χρήση νέων τεχνολογιών και την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών επαγγελματιών, εισάγοντας ένα ειδικό πρόγραμμα παρακολούθησης των συνεδριών, εξ αποστάσεως. Συγκεκριμένα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

• Προγράμματα Σωματικής & Πνευματικής Άσκησης, όπως:

ü Διαλογισμός

ü Yoga

ü Pilates¨

ü Σκάκι

• Ψυχολογική - Ψυχοκοινωνική Συμβουλευτική και Υποστήριξη

• Διατροφικές Συμβουλές

• Υπηρεσίες Φροντίδας Προσώπου και Σώματος

• Προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης (Μαγειρική)

· Συνεδρίες Ενεργειακής Θεραπείας

· Συνεδρίες Θεατρικού Παιχνιδιού/Ψυχοδράματος

Κατά τη διάρκεια των χρόνων λειτουργίας, στον ειδικά διαμορφωμένο και φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Σπίτι του ΜΑΝΑ, 211 γυναίκες όλων των ηλικιών, έχουν περάσει το κατώφλι του λαμβάνοντας περισσότερες από 5.500 ώρες δωρεάν υπηρεσιών, με ένα μέσο όρο 1-2 επισκέψεων την εβδομάδα, από 30 εξειδικευμένους εθελοντές επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων. Το πρόγραμμα υπηρεσιών περιλαμβάνει και πλήθος δραστηριοτήτων εκτός Σπιτιού, όπως επισκέψεις σε μουσεία, εκθέσεις και χώρους πολιτισμού, συμμετοχή σε πλείστες αθλητικές δράσεις (Αυθεντικός Μαραθώνιος κ.α.) και διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού (Μεγάλη Συναυλία στο Θέατρο Παλλάς κλπ.)


Με Το Σπίτι του ΜΑΝΑ μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες με τους ακόλουθους τρόπους:

· Tηλεφωνικά, στο 210-7295 546 κατά τις ώρες 10:00-17:00, Δευτέρα έως και Παρασκευή. (Ρηγίλλης 10, ΤΚ 10674, Αθήνα) · Ηλεκτρονικά, είτε με email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη φόρμα επικοινωνίας (www.manaorg.com) · Στη σελίδα στο Facebook:

https://www.facebook.com/manamazigiatizoi/ και στο Instagram account: @manaorg

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54