Τρίτη 28 Απρίλη - Μέρα δράσης στους χώρους δουλειάς (SPOT)

Μέρα δράσης στους χώρους δουλειάς (SPOT)
Μέρα Δράσης την Τρίτη 28 Απρίλη, με πρωτοβουλίες μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς, οργανώνουν συνδικαλιστικές οργανώσεις από διαφορετικούς κλάδους σε όλη τη χώρα.

Στάσεις εργασίας, συνελεύσεις και συγκεντρώσεις σε κλάδους και χώρους που βρίσκονται σε λειτουργία, αλλά και αγωνιστικές παρεμβάσεις για τους εργαζόμενους που έχουν βρεθεί μαζικά στην ανεργία, που αντιμετωπίζουν τον συνδυασμό εκ περιτροπής εργασίας, αναστολής συμβάσεων κ.ο.κ., είναι οι βασικοί άξονες των δράσεων που σχεδιάζονται με επίκεντρο αιτήματα για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

«Πληρώσαμε πολλά. Δεν θα πληρώσουμε ξανά!», είναι το σύνθημα με το οποίο το ΠΑΜΕ καλεί συνδικαλιστικές οργανώσεις και εργαζόμενους να αγκαλιάσουν αυτήν τη νέα συντονισμένη πρωτοβουλία.

Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους, τις εργαζόμενες, τη νεολαία να υψώσουν τη γροθιά τους, να μην το βάλουν κάτω, να μην αποδεχτούν να ξαναπληρώσουν τα σπασμένα της κρίσης, να μην υποστείλουν τις διεκδικήσεις τους. Να μην παραδώσουν τα δικαιώματά τους, τη ζωή τους. Να δώσουν αγωνιστική απάντηση με τις συλλογικές διαδικασίες και τα συνδικάτα στους επιχειρηματικούς ομίλους, στην κυβέρνηση και στο υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό που θέλουν να έχουν τους εργαζόμενους και μετά την πανδημία σκλάβους και με το κεφάλι στα σκέλια. Με δουλειά από το πρωί ως το βράδυ όπου, όπως θέλουν και όσο θέλουν για να μας δίνουν ορισμένα ψίχουλα. (Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση - κάλεσμα).

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, που έγινε με τηλεδιάσκεψη, συζητήθηκε η ανάγκη να απευθυνθεί πλατύ κάλεσμα σε Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Σωματεία προκειμένου να αποφασίσουν πρωτοβουλίες και απεργιακές δράσεις, σχεδιάζοντας ανάλογα με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον κάθε κλάδο και χώρο, να οργανώσουν συγκεντρώσεις, συνελεύσεις και συσκέψεις, πρωτοβουλίες μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Στην κατεύθυνση αυτή, η μέρα δράσης θα συμβάλει και στην προετοιμασία της απεργίας της Πρωτομαγιάς.

Κάλεσμα συμμετοχής στην ημέρα δράσης απευθύνει η ΟΓΕ η οποία προγραμματίζει παρέμβαση σε δημόσιο μαιευτήριο στην Αθήνα, αναδεικνύοντας το γεγονός ότι τα εξωτερικά ιατρεία των μαιευτικών κλινικών έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, λόγω της πανδημίας, και οι γυναίκες αναγκάζονται «να πληρώνουν αδρά στον ιδιωτικό τομέα για τις αναγκαίες εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου». Στις 28 Απρίλη υψώνουμε και εμείς τη φωνή  μας σημειώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις

Σε αγωνιστική ετοιμότητα και προετοιμασία δράσεων και παραστάσεων διαμαρτυρίας σε Περιφερειακές Ενότητες, δήμους, τράπεζες, ΕΛΓΑ κλπ μαζί με τους εργατοϋπαλλήλους και τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους καλεί η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσουη Ομοσπονδία αγροτικών Συλλόγων Ηλείας, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, ο Αγροτικός Σύλλογος Γυψοχωρίου " Η Ενότητα", ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Λαγκαδά.

Επίσης ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» καλεί σε κινητοποίηση 10 η ώρα το πρωί στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ Νάουσας και ο Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Λακωνίας διοργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας στον Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, στο Διοικητήριο στις 12 το μεσημέρι.

Δράσεις σε χώρους δουλειάς

Νέα πανελλαδική κινητοποίηση στις 28 Απρίλη αποφάσισε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και καλεί τις Ενώσεις σε παραστάσεις διαμαρτυρίας στις διοικήσεις των νοσοκομείων, στις ΥΠΕ, με συμβολικές κινητοποιήσεις στις πύλες και στα προαύλια των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας. Στις 3.30 μ.μ. εκπρόσωποι της ΟΕΝΓΕ και όλων των υγειονομικών θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας. Το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός καλεί στις 8 π.μ. στα ΤΕΠ, στο Νοσοκομείο ΚΑΤ θα γίνει εξόρμηση ενημέρωσης και συζήτησης με εργαζόμενους και ασθενείς, το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στις 12 το μεσημέρι, στην είσοδο του σαλονιού του νοσοκομείου, τα Σωματεία Εργαζομένων στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης (Θεαγένειο, ΑΧΕΠΑ, Παπαγεωργίου κ.ά.) αποφάσισαν παρεμβάσεις στα νοσοκομεία από το πρωί και κινητοποίηση στις 12.30 μ.μ. έξω από την 3η και 4η ΥΠΕ στην Αριστοτέλους. Σε μαζική συμμετοχή καλεί η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης.

Στη Λάρισα, συγκέντρωση στην πύλη του Γενικού Νοσοκομείου, στις 11 π.μ. του Συλλόγου Γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και Κέντρων Υγείας του Νομού. 

Στην Καρδίτσα, κινητοποίηση στην πύλη του Νοσοκομείου στις 11 π.μ. θα πραγματοποιήσουν ηΈνωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Νομού Καρδίτσας, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Καρδίτσας και ο Σύλλογος Εργαζομένων Κέντρου Υγείας Καρδίτσας (πρώην ΠΕΔΥ). Επίσης θα γίνει παρέμβαση στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων θα πραγματοποιήσει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ) μαζί με την Επιτροπή Αγώνα Υγειονομικών. Ακόμη, εξόρμηση στη Βιομηχανία «Νταβαμάντ» θα πραγματοποιήσει το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας. Επιπλέον παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμο από μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας και παράσταση Διαμαρτυρίας 11:00 στο ΕΦΚΑ από το σωματείο Ταξί «Η ΕΝΩΣΙΣ».  

Στα Τρίκαλα η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Τρικάλων καλεί σε κινητοποίηση στις 11 π.μ, έξω από την είσοδο του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας. Στο Βόλο η Γραμματεία του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα στις 6.30 μ.μ. μηχανοκίνητη πορεία, ενώ την Τρίτη προχωρά σε δράσεις στους χώρους δουλειάς. Συνολικά σε όλη τη Θεσσαλία θα υπάρχει πλούσια δραστηριότητα με παρεμβάσεις και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς. 

Παρεμβάσεις και εξορμήσεις σε εργοστάσια στην Αττική, Κεντρική Μακεδονία, Εύβοια, Ημαθία και Εύβοια θα γίνουν από σωματεία του κλάδου Τροφίμων Ποτών. 

Το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής προκηρύσσει στάση εργασίας (1 μ.μ. έως 5 μ.μ.), καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στη 1.30 μ.μ. και στη συνέχεια σε μοτο-πορεία. Τα ραντεβού μέχρι στιγμής είναι στη 1 μ.μ. στην πλατεία του Αγίου Θωμά στου Ζωγράφου, στο πεζόδρομο Βεάκη στο Περιστέρι, στην Δεκελείας και Ελ.Βενιζέλου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι προσυγκεντρώσεις θα καταλήξουν στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Το ΣΕΤΕΠΕ Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής θα πραγματοποιήσει παρεμβάσεις σε χώρους δουλειάς στο Κέντρο, στον Εύοσμο και στην Καλαμαριά. Στις 7 μ.μ. σε μηχανοκίνητη παρέμβαση σε χώρους δουλειάς που απασχολούνται διανομείς. Tην Τετάρτη 29 Απρίλη στις 11 το πρωί θα προχωρήσει σε παρέμβαση στο Υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και στη συνέχεια στη Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΕΠΕ. Από την πλευρά του, το ΣΕΤΗΠ Θεσσαλονίκης οργανώνει την ημέρα εκείνη τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή κάθε εργαζομένου του κλάδου της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών. Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικού Προσωπικού Επιχειρήσεων Εκμεταλλεύσεως Εστιατορίων - Μαγείρων Χανίων θα βρεθεί έξω από τους χώρους δουλειάς και μετά θα κατευθυνθεί στην Αντιπεριφέρεια Χανίων ώστε να καταθέσει τα αιτήματα του. Ανάλογες δράσεις και από το Σωματείο Επισιτισμού ν. Χανίων και την Επιτροπή Αγώνα Ξενοδοχοϋπαλλήλων, καθώς και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού Και Συναφών Επαγγελμάτων ΠΕ Καβάλας και Θάσου.

Στη Ζάκυνθο, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Εργαζομένων στον Τουρισμό Επισιτισμό προχωρά σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Αντιπεριφέρεια.

Στάσεις εργασίας και Γενικές Συνελεύσεις σε εργοτάξια θα πραγματοποιήσει το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, ενώ στις 6 μ.μ. θα γίνει μοτο-πορεία που θα ξεκινήσει από την πλ. Κάνιγγος προς τις εργατογειτονιές της Αθήνας. Στάσεις εργασίας και Γενικές Συνελεύσεις προγραμματίζουν το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης και το Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας. Το Σωματείο Οικοδόμων Καβάλας καλεί σε κινητοποίηση στις 11 π.μ. στον ΟΑΕΔ.

Σε στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου και σε συγκέντρωση στις 1 το μεσημέρι, στο υπουργείο Εργασίας καλεί το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής. Το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης καλεί σε στάση εργασίας από τις 8.30 π.μ. ως τις 10.30 π.μ. και συγκέντρωση στο πάρκινγκ του Δημαρχείου.

Το Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής προχωρά σε στάση εργασίας από τις 12 μ. έως και τη λήξη της βάρδιας στην εγκατάσταση και από τις 2 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας στους ανελκυστήρες και παρεμβάσεις στους χώρους δουλειάς.

Παρεμβάσεις σε καταστήματα super market σε Ελληνικό, Γλυφάδα, Άλιμο, Καλλιθέα, Δάφνη, Χαλκηδόνα, Μαρούσι, Κυψέλη, Αιγάλεω, Περιστέρι και Μοσχάτο έχει προγραμματίσει ο Σύλλογος Εμπορουπαλλήλων Αθήνας. Περιοδείες σε σούπερ μάρκετ και περιοδείες στις κεντρικές τους αποθήκες διοργανώνει η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Στις 26/4 προγραμματίζει διαδικτυακό ανοιχτό ΔΣ, στις 18:00. Παρεμβάσεις στις αποθήκες των supermarkets και logistics στη Δυτική Αττική προγραμματίζει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής. Ανάλογες δράσεις και από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πρέβεζας.

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, θα πραγματοποιήσουν παρεμβάσεις στα καράβια και παραστάσεις διαμαρτυρίας στις εφοπλιστικές ενώσεις. Αντιπροσωπεία από την ΠΕΜΕΝ, την Συντονιστική Επιτροπή ΚΕΣΕΝ/Μηχανικών, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας, απαιτώντας να δοθεί έκτακτο επίδομα για όλους τους μετεκπαιδευόμενους του ΚΕΣΕΝ στους οποίους έχει διακοπεί ο κύκλος σπουδών, άμεσα να εφαρμοστεί η τηλεκπαίδευση στο Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού.

Στο Κερατσίνι, ο ΣΕΠΕ Κερατσινίου - Περάματος «Ν. Πλουμπίδης», συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κύπρου έναντι του Δημαρχείου Κερατσινίου στις 11 π.μ. που διοργανώνει η ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ και ο Σύλλογος.

Το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού Αττικής θα βρεθεί τους παρακάτω χώρους: Στην Εθνική Τράπεζα στις κεντροποιημένες υπηρεσίες στη Λ.Θησέως 330. Σε καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς. Στην ALPHABANK στις κεντροποιημένες υπηρεσίες στη Λ.Αθηνών. Στη συγκέντρωση του Σωματείου Εργαζομένων Mellon στη MELLON στις 8πμ και στη συζήτηση που θα διοργανώσει το επιχειρησιακό σωματείο στις 12 το μεσημέρι. Στη στάση εργασίας που καλεί το επιχειρησιακό σωματείο της FIRSTDATA και στη στάση εργασίας των εργαζομένων που εργάζονται με τηλεργασία. 

Παρεμβάσεις σε χώρους δουλειάς προγραμματίζουν το Συνδικάτο Εργατουπαλλήλων Κλωστουφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Αττικής, η Ένωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών.

Το πρόγραμμα εξορμήσεων και συνελεύσεων του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου είναι το εξής: Στις 05:30 π.μ. σε «ΜΕΓΑ». Στις 06:30 π.μ. σε «Veridos-Ματσούκης». Στις 11 π.μ. συνέλευση σε «ΜΟΡΦΗ». Στις 12μ. συνέλευση σε «Αφοί ΔΑΡΑ». Στις 13:45 μ.μ. συνέλευση σε «Αφοί Βλάχου». Στις 19:30 μ.μ. συνέλευση σε «News Press Hold». Το Σωματείο Γραφικών Τεχνών Τύπου και Χαρτού Κεντρικής Μακεδονίας προγραμματίζει συσκέψεις μέσα στους χώρους δουλειάς.

Σε συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στις 9.30 π.μ. στο κτήριο της Λεωφ. Αλεξάνδρας προχωρά ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ).

Σε συνελεύσεις, περιοδείες και συμβολικές κινητοποιήσεις ανά δήμο, προχωρά και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Ν. Θεσσαλονίκης, όπως και το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας. 

Επίσης, το Σωματείο Εργαζομένων Φροντιστηρίων - Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης – Βορείου Ελλάδος συμμετέχει στην Πανελλαδική μέρα δράσης στις 28 Απρίλη με συμβολική κινητοποίηση και επίδοση ψηφίσματος. 

Το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής καλεί το ΔΣ των ΕΑΣ Υμηττού να συμμετέχει στη μέρα πανελλαδικής δράσης προχωρώντας σε μια ώρα στάση εργασίας, από τις 11 π.μ. και σε διαμαρτυρία απέναντι στην απόφαση της διοίκησης καταγγέλλοντας παράλληλα και την απόφαση της Διοίκησης να δώσει υποχρεωτική κανονική άδεια στους εργαζόμενους.

Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια  καλεί τους εργαζόμενους σε 2ωρη στάση εργασίας (7-9 πμ.) και συμβολική κινητοποίηση στην πύλη του ΑΗΣ Αμυνταίου ενάντια στο σχεδιασμό της κυβέρνησης για το κλείσιμο του ΑΗΣ και ορυχείο Αμυνταίου.

Στο Ηράκλειο, σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης καλεί στις 12 το μεσημέρι,  η Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Περιφέρειας Κρήτης. Επίσης το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου, προχωρά σε γενική συνέλευση με τους εργαζομένους στο εργοτάξιο του υπό ανέγερση ξενοδοχείου ΛΗΤΩ στη Χερσόνησο και σε γενική Συνέλευση με τους εργαζόμενους στο εργοτάξιο της κατασκευής του s/mLidl στο Ηράκλειο. Επίσης θα πραγματοποιηθούν περιοδείες του Συνδικάτου σε μικρότερα εργοτάξια τις επόμενες μέρες ενόψει και της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Στη Λήμνο, η ΕΛΜΕ διοργανώνει κινητοποίηση στις 11 π.μ. στο Λύκειο Μύρινας.  

Σε Σάμο και Ικαρία, κινητοποιήσεις τόσο την Τρίτη 28 Απρίλη όσο και την Πρωτομαγιά διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Σάμου. Στη Σάμο θα γίνει στις 10:30 συγκέντρωση στον ΟΑΕΔ στο Βαθύ και στις 12:30 το μεσημέρι έξω από το Νοσοκομείο Σάμου με τους εργαζόμενους και το Σύλλογο Εργαζομένων του Γ. Νοσοκομείου. Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου. Στην Ικαρία στις 10 θα γίνει παράσταση διαμαρτυρία στη Διοίκηση του Νοσοκομείου και στις 12 μ. συγκέντρωση στον ΟΑΕΔ στον Αγ.Κήρυκο ενώ το Σωματείο Εργαζομένων δήμων Ικαρίας και Φούρνων θα προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας ΔΕ Ευδήλου, στο Δημαρχείο στις 1:30 το μεσημέρι. Σε μαζική συμμετοχή καλεί το ΝΤ Σάμου της ΑΔΕΔΥ

Στο Αγρίνιο, το Εργατικό Κέντρο θα πραγματοποιήσει  παρεμβάσεις – περιοδείες στους χώρους  εργασίας  στο εργοστάσιο της  KNAUF, στις ιχθυοκαλλιέργειες του ΝΗΡΕΑ, σε σούπερ μάρκετ  και σ’ άλλους χώρους δουλειάς.

Στην Κεφαλονιά υπαίθρια συνέντευξη τύπου στις 12 μ. διοργανώνουν από κοινού το Εργατικό Κέντρο του νησιού με το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς.

Στην Κω το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου μαζί με τα σωματεία Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων προχωράει σε παρέμβαση στο Δήμαρχο για τους εποχικούς εργαζόμενους στο τουρισμό, εξορμήσεις σε σουπερ μάρκετ, και στην Κέφαλο. Ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και στα υπόλοιπα νησιά του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, Κάλυμνο, Λέρο και Πάτμο.

Στην Πάτρα, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού-Τουρισμού & Ξενοδοχείων Ν.Αχαϊας θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στις 10 π.μ για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του κλάδου. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ καθώς και σε επισιτιστικά καταστήματα στο κέντρο της Πάτρας.

Δηλώσεις συμμετοχής με πολύμορφες δράσεις

Τη συμμετοχή τους στη μέρα δράσης δηλώνουν η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Γάλακτος - Τροφίμων και Ποτών, η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου, η Ομάδα Γυναικών Κέρκυρας και Βόρειας Κέρκυρας, η Επιτροπή Αγώνα Ναυτιλιακών - Τουριστικών Υπαλλήλων, η ΕΛΕΠΑ, το Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας - Πέλλας, η Επιτροπή Υγειονομικών Αρκαδίας του ΠΑΜΕ, ο Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, η ΔΑΣ ΟΤΑ, το Συνδικάτο Καθαριστών-Καθαριστριών Ν. Αττικής και Περιχώρων, το ΕΚ Νάουσας, τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ Νάουσας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας-Γαλατσίου. 

Το Συνδικάτο Κατεργασίας Ξύλου Ν. Θεσσαλονίκης, ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων,  οι Ομάδες Γυναικών Ηρακλeίου και Μαλεβιζίου της ΟΓΕ, ο Σύλλογος Γυναικών Χανίωνη ΔΑΣ Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Ταχυδρομείων – Μεταφορών Ν. Αττικής, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου, το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Λάρισας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Κερατσινίου - Περάματος "Ν. Πλουμπίδης", ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Πρέβεζας, η Επιτροπή Συνταξιούχων Πάρου Αντίπαρου, ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Καισαριανής, το Σωματείο Οδηγών - Μηχανικών και εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά, ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Σερρών, η ΔΕΣΚ Σιδηροδρομικών, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αθήνας-Γαλατσίου, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πάτρας, ο Σύλλογος Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων Λάρισας, ο Σύλλογος Εργαζομένων νοσοκομείου Λευκάδας, το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Κατεργασίας Ξύλου, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, το Σωματείο Εργαζομένων Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Εύβοιας, η Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης, ο Σύλλογος Γυναικών Καλαμάτας (μέλος της ΟΓΕ), ο Σύλλογος Γυναικών Αλεξανδρούπολης (μέλος της ΟΓΕ), η ΠΟΣΕΥΓ, ο Σύλλογος Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας Μακεδονίας - Θράκης, το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτιστικών και Τουριστικών Επαγγελμάτων Λέσβου, το Σωματείο Εργαζομένων στην Vodafone 360 connect και λοιπές θυγατρικές, το Σωματείο Εργαζομένων Διανομέων (Delivery) Ν. Χανίων «Ιωσήφ Σαριδάκης», το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Κω, ο Σύλλογος Γυναικών Χίου
Πηγή 902.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54