ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΚΗΕ:Καταδικάζουμε την ποινικοποίηση στη συνδικαλιστική δράση - Στεκόμαστε δίπλα στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ και της ΠΟΣΠΕΡΤΚαταδικάσαμε  το ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ που συνέβη το 2013 και σόκαρε την ελληνική κοινωνία  αφήνοντας στον δρόμο πάνω από δυόμισι χιλιάδες εργαζομένους. 
Στηρίζουμε το δικαίωμα της ενημέρωσης των πολίτων  και καταγγέλλουμε την ποινικοποίηση στην Δημοκρατία, στην Ελευθερία και στη  συνδικαλιστική δράση, που επιβάλετε να υποστηριχθεί από την Πολιτεία και όχι να καταδυναστεύεται.  
Στεκόμαστε δίπλα στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ και της ΠΟΣΠΕΡΤ, για τη δικαστική δίωξη που υπέστησαν στο παρελθόν για  το δίκαιο και τόσο άνισο αγώνα  που έκανε όλα αυτά τα χρόνια, απέναντι στην κυβερνητική προπαγάνδα και την πρωτοφανή για τη δημοκρατία απόφαση της κυβέρνησης το 2013 για το ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ. 
Όλοι οι σκεπτόμενοι εργαζόμενοι ανεξάρτητα το τι ψηφίζουν είναι ενάντια στην ποινικοποίηση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων.
Είμαστε όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι να συμπαρασταθούμε (όπως στην περίπτωση των συνδικαλιστών της ΕΡΤ) στις δικαστικές διώξεις που
συνεχίζονται από την εποχή που έπεσε το ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54