ΛΑΡΚΟ: Νέο πρόγραμμα κινητοποιήσεων ανακοίνωσαν οι εργαζόμενοι

Μετά από κοινή σύσκεψη όλων των σωματείων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ΛΑΡΚΟ και μετά και την πρόσφατη κινητοποίηση στην Αθήνα στις 25 Ιανουαρίου, οι εργαζόμενοι ανακοίνωσαν νέο πρόγραμμα δράσης.

Όπως αναφέρουν αποφασίστηκαν: «Αύριο, Πέμπτη 06-02-2020, θα γίνει κατάληψη στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από τα Σωματεία από τα Εργατικά Κέντρα και από τους Δημάρχους.

Την Παρασκευή 07-02-2020 στο ΔΣ της εταιρίας θα παραβρεθούμε όλα τα Σωματεία μαζί με τους εργαζόμενους της Έδρας για να διαμαρτυρηθούμε για τις τελευταίες εξελίξεις που μιλούν για εκκαθάριση της εταιρίας.

Την Τρίτη 11-02-2020 θα πραγματοποιηθεί από όλα τα Σωματεία 24ωρη απεργία – συγκέντρωση όλων των φορέων – εργαζομένων – κατοίκων από όλες τις περιοχές στην πλατεία του εργοστασίου στη Λάρυμνα. Εκεί θα αποφασιστεί από όλους μία μορφή κινητοποιήσεων που θα περιέχει από κλείσιμο δρόμου μέχρι και άλλες μορφές αντίδρασης για να δείξουμε την αντίθεσή μας στα σχέδια της κυβέρνησης και της διοίκησης για το σχέδιο της εκκαθάρισης».

Τις αποφάσεις έλαβαν από κοινού τα σωματεία:

Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑ (ΣΕΛ)
Ένωση Εργαζομένων Εταιρίας «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε. Μεταλλεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Σωματείο Εργαζομένων Μεταλλωρύχων ΛΑΡΚΟ ο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»
Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ & ΣΕΡΒΙΩΝ
Συνδικαλιστικό Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Α.Ε. (ΑΘΗΝΑ)

ΠΗΓΗ ΕΡΤ