Ο Λάμπρος Φισφής στην Ertopen την Τρίτη 14/1 στις 15.00

Ο ταλαντούχος και αγαπημένος  κωμικός  Λάμπρος Φισφής θα δώσει συνέντευξη εκτάκτως,  την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στις 15.00, στο  ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ στο ραδιοσταθμό ertopen, www.ertopen.com και στους 106.7 fm
Ο Λάμπρος Φισφής θα μας μιλήσει  για το  stand up comedy, όπου  θα λέγαμε ότι είναι μία σοβαρή υπόθεση, έχει απλωθεί από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα.  Το stand up comedy Eίναι ενωμένο δυνατό και σκοπεύει να ανέβει ακόμα πιο ψηλά, κατακτώντας την κορυφή της εναλλακτικής έξυπνης διασκέδασης.
Ο Λάμπρος Φισφής ξεκίνησε να ασχολείται με το stand up comedy στο Άμστερνταμ. Γρήγορα ξεχώρισε και έγινε μέλος της ομάδας του Comedy Café Amsterdam και του Night Of Comedy κάνοντας παραστάσεις σε κλάμπ και θέατρα σε όλη την Ολλανδία.
Η πρώτη του δουλειά ως σεναριογράφος για την τηλεόραση ήταν το 2010, στην κωμική σειρά του Mega "Η Γενιά Των 592 Ευρώ". Την επόμενη χρονιά πρότεινε στο Mega την εκπομπή "Κάψε το Σενάριο" την οποία επιμελήθηκε και παρουσίασε. Από τότε έχει δώσει παραστάσεις stand up σε όλη την Ελλάδα.
Eίναι μία συνέντευξη με πολύ χιούμορ και ενέργεια, που αξίζει να την ακούσετε.