Κατηγορεί τον πατέρα της ότι τη βίαζε επί 15 χρόνια

Στις φυλακές Τριπόλεως βρίσκεται προφυλακισμένος ένας 55χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε επί 15 χρόνια, από την ηλικία των 12 ετών, την κόρη του.

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από καταγγελία της ίδιας της 27χρονης σήμερα κόρης στην περιοχή της Κισσάμου, η οποία κατήγγειλε τον κατ΄εξακολούθηση βιασμό της από τον πατέρα της τον περασμένο μήνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 55χρονος φέρεται να τη βίαζε μέχρι και τη σημερινή της ηλικία, καθώς η 27χρονη βιάστηκε και το περασμένο καλοκαίρι από τον 55χρονο.

Άμεσα από την Αστυνομία κινήθηκαν οι διαδικασίες της έκδοσης εντάλματος σύλληψης, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και αφού ο 55χρονος προσήχθη, ομολόγησε τις πράξεις του και συνελήφθη.

Ο 55χρονος πατέρας βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα 14 έτη της ηλικίας της, κατ` εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η κοπέλα αντιμετώπιζε σοβαρό θέμα υγείας το οποίο την είχε οδηγήσει να εγκαταλείψει το σχολείο νωρίς, και βρισκόταν διαρκώς στο σπίτι. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 27χρονη φέρεται να είχε κάποια στιγμή αποκαλύψει στη μητέρα της τι γινόταν, ωστόσο η ίδια φαίνεται ότι δεν την πίστεψε ποτέ.


πηγή ΕΦ.ΣΥΝ.