Απίστευτη κτηνωδία - Φρικτά ευρήματα σε σπίτι στο Μοσχάτο με σκελετούς και πτώματα δεκάδων ζώων

Μια απίστευτη κτηνωδία που αποκαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό στο Μοσχάτο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Δεκάδες κουφάρια και σκελετοί ζώων που βασανίστηκαν και θανατώθηκαν με σαδιστικό τρόπο βρέθηκαν σε μονοκατοικία του Μοσχάτου.

Αποκρουστικές εικόνες αντίκρισαν κάτοικοι και στελέχη της υγειονομικής υπηρεσίες όταν εισήλθαν σε κατοικία στα σύνορα του Μοσχάτου με το Ρέντη, όπου εντόπισαν δεκάδες σκελετούς ζώων, αλλά και πολλούς σκύλους και γάτες φυλακισμένα και σε άθλια κατάσταση.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Ιουλίου, όταν μετά από καταγγελία, στελέχη της υγειονομικής υπηρεσίας του δήμου, μαζί με κατοίκους και εκπροσώπους φιλοζωικών οργανώσεων μπήκαν μέσα σε οίκημα στην οδό Κυθήρων για να βρεθούν αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα.

Δεκάδες σκελετοί ζώων βρέθηκαν σε όλο το σπίτι, διάσπαρτοι σε όλο το κτίριο, στο υπόγειο, στον πρώτο όροφο, ακόμη και στο δώμα. Αρκετοί από τους σκελετούς ήταν κλεισμένοι σε συρτάρια και ντουλάπια, ενώ υπήρχαν και ευρήματα που καταδεικνύουν πως τα άτυχα ζώα βασανίστηκαν άγρια προτού θανατωθούν.

Σύμφωνα με την Σοφία Κρομμυδάκη, πρόεδρο της ομάδας "Αδέσποτοι Εθελοντές Ρέντη, Μοσχάτου και όμορων δήμων, η κατάσταση αυτή φαίνεται πως συνέβαινε εδώ και πολλά χρόνια κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο ένοικος του οικήματος ενδέχεται να έχει βασανίσει και δολοφονήσει εκατοντάδες ζώα.


Κάτοικος της περιοχής ειδοποίησε τις αρχές λόγω της δυσοσμίας. Τα ζώα που βρέθηκαν ζωντανά δόθηκαν για υιοθεσία