«Έξοχο» ξέπλυμα της ακροδεξιάς και της παιδεραστίας από στέλεχος της ΝΔ

Η πρώην ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ το 2014 και το 2019, Νίκη Τζαβέλα με ένα ακροδεξιό tweet που επέλεξε να αναδημοσιεύσει χαρακτηρίζοντα το μάλιστα «έξοχο», ξεπλένει τον πρώην σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη ο οποίος καταδικάστηκε για παιδεραστία. Την ίδια στιγμή επικροτεί τον ρατσισμό σε βάρος των τρανς, των γκέι, των προσφύγων αλλά και του δολοφονημένου Ζακ Κωστόπουλου.

Το tweet που αναδημοσίευσε το γαλάζιο στέλεχος αναφέρει:

 

«Ζαιος φίλε μου. Του ξινίζει η Πατούλαινα αλλά όχι οι τρανς. Τον αηδιάζουν οι εθνικές παρελάσεις αλλά όχι των γκέι. Κατά των παιδεραστών όταν είναι για Νδίτη, ποτέ για λάθρο στα χοτσποτ. Υπέρ του Ζακ αλλά για την Μυρτώ τίποτα. Κατά του κράτους, αλλά διορίστε με. Κατά του κεφαλαίου, αλλά το κότερο γαργάρα».

 
 
 

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Γεωργιάδης , πρώην βουλευτής της ΝΔ, υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, καταδικάστηκε πρωτόδικα για υπόθεση παιδεραστίας και συγκεκριμένα για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων. Πρόκειται για την υπόθεση μεγάλου κυκλώματος εκμετάλλευσης ανηλίκων που δρούσε στη Μολδαβία και είχε πελάτες από όλο τον κόσμο, πολλοί εκ των οποίων ήταν αξιωματούχοι και διπλωμάτες που ταξίδευαν στη χώρα για σεξοτουρισμό.

Ο Νίκος Γεωργιάδης κατονομάστηκε από τα ανήλικα αγόρια, θύματα του κυκλώματος, αλλά και από τον προαγωγό ως πελάτης τους.

Το Δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό,ωστόσο παρά την καταδίκη του δεν θα οδηγηθεί στη φυλακή, καθώς του επεβλήθη συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ.
πηγή tvxs