ΠΟΣΠΕΡΤ: ΣΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥΑγ. Παρασκευή  14/3/2019

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                     

 

ΣΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ  ΜΑΖΙ  ΜΕ  ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ  ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

Η16 του Μάρτη  είναι μια μέρα όπου πολίτες  εκατοντάδων  πόλεων  της Ευρώπης και της Αμερικής, θα βγουν στους δρόμους  για να  διαδηλώσουν ενάντια  σε όσους  «μοχθούν»  κρυφά  και φανερά  για την αναβίωση  του  φασισμού  του ναζισμού  με «καύσιμο»  τη ξενοφοβία , τον ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί όλους τους συναδέλφους  να ενώσουν  εκείνη την ημέρα τις φωνές τους  με τους χιλιάδες  πολίτες  στην Αθήνα και σε όλες τις άλλες πόλεις της Ελλάδας, γιατί «στη χώρα που αντιστάθηκε στον ναζισμό και έχει στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα, στην Καισαριανή, στη Βιάνο, στο Κοντομαρί, στο Χορτιάτη και πόσα άλλα μέρη, τις μνήμες των σφαγών και των καταστροφών των ναζί του Χίτλερ, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους ομογάλακτους απογόνους τους της Χρυσής Αυγής να προκαλούν, να δολοφονούν, να απειλούν με πραξικοπήματα και εισβολή στη Βουλή, για να καταργήσουν τις ελευθερίες όλων μας».

«Στις 16 Μάρτη, Σάββατο, θα ακουστεί η κραυγή μας στην Αθήνα, στην Ομόνοια στις 3 μ.μ. και την ίδια μέρα θα ενωνόμαστε με κινήματα που θα διαδηλώνουν σε όλο τον πλανήτη, στο Λονδίνο, στο Βερολίνο, στη Βιέννη, στο Παρίσι, στη Βαρσοβία, στην Κοπεγχάγη, στη Ν. Υόρκη, στο Σίδνεϊ, στη Σεούλ, για να μπει φραγμός στη φασιστική απειλή και τον ρατσισμό.

Για να νικήσει η ελπίδα, ο συλλογικός αγώνας των πολλών για έναν κόσμο και μια Ευρώπη χωρίς νεοναζί και ρατσισμό!»