Η Ελευθερία Μπερέτη, η Ιωάννα Μπαρτζάϊ, η Ιωάννα Κουλουμέντα και ο Δημήτρης Κουρεμένος την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 11-12 το πρωί στο "EΡΤ Οpen - Mind" με τον Νικόλα Τζαβάρα

Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, και ώρα 11.00 με 12.00 το πρωί, στο ραδιόφωνο της EΡΤ Open, στους 106,7 fm και στην εκπομπή «EΡΤ  Open Mind» θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους οι αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Κωφών του BeachVolley κ. Ελευθερία Μπερέτη και κ. Ιωάννα Μπαρτζάϊ , αμφότερες θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Κωφών που θα πραγματοποιηθούν στο Κίεβο της Ουκρανίας στις 12-19 Αυγούστου. 

Μαζί τους στο στούντιο θα είναι η στυλοβάτης της προσπάθειας των δύο κοριτσιών η Ομοσπονδιακή Τεχνικός κ. Ιωάννα Κουλουμέντα και ο τεχνικός υπεύθυνος της εθνικής ομάδας Βόλεϊ κ. Δημήτρης Κουρεμένος.  

Θα συζητήσουμε για τις διακρίσεις των αθλητριών/ων που καλούνται να διαχειριστούν δυσκολίες στην ακοή και μας εκπροσωπούν με το σήμα της γαλανόλευκης στο στήθος σε όλο το Παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Ομοσπονδία Κωφών στο να υποστηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών, τις χορηγίες που προσπαθούν να φέρουν οι ίδιοι οι αθλητές προκειμένου να αγωνισθούν στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κ.α.
Επίσης, τι  εμπόδια συναντά στην καθημερινότητά του και πως αντιμετωπίζει η κοινωνία ένα άτομο με μερική η ολική κώφωση;  
Η δυσκολία στη μη λεκτική επικοινωνία τους απομονώνει από το σύνολο και τους παραγκωνίζει;  
Τα κοχλιακά εμφυτεύματα ή η μέθοδος της νοηματικής είναι αποτελεσματικότερος τρόπος επικοινωνίας;

Αυτά κι άλλα πολλά στην εκπομπή που θα δώσει βήμα σε ανθρώπους που παρά την αναπηρία που αντιμετωπίζουν κοιτούν με αισιόδοξη ματιά τη ζωή, το μέλλον και παρά τις πολλές δυσκολίες τους, ιδρώνουν, μοχθούν και  αξιοπρεπώς παλεύουν να ακουστεί ο Εθνικός μας ύμνος μέχρι το πιο απομακρυσμένο σημείο της γης.
ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ!!!


Στα άλλα νέα της επικαιρότητας, εξώδικο προς το Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ από την Ένωση Κέντρων Αποκατάστασης Ελλάδος που ζητά να κριθεί «Παράνομος ο τρόπος έγκρισης του νέου ΕΚΠΥ», κι οι γιατροί καταθέτουν μαζικά ατομικές προσφυγές κατά του ΕΟΠΥΥ και του άδικου clawback και του συμψηφισμού των ετών 2013-15,

Με πέντε ψήφους υπέρ, τρεις κατά και δύο αποχωρήσεις από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) ενεκρίθη την εβδομάδα που μας πέρασε κατά πλειοψηφία -με μορφή κατεπείγοντως- ο νέος Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ) του ΕΟΠΥΥ.
Απών ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Μπερσίμης...

Καζάνι που βράζει και σύντομα θα εκραγεί ο ΕΟΠΥΥ, με αποφάσεις που λαμβάνονται εν κρυπτώ, με μορφή κατεπείγοντος μέσα στην τούρλα του Σαββάτου και αφορούν τις ζωές και το μέλλον εκατομμυρίων ασφαλισμένων που βλέπουν παντελή στήριξη από το κράτος απέναντι στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τα αναφαίρετα  δικαιώματα κάθε έλληνα πολίτη.


Σας περιμένουμε στην παρέα μας.


*Συντονιστείτε στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open στους 106.7 στα fm και διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio ή στο www.live24.gr

Το πρόγραμμά αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο.
Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5
καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας:
(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045Καλή ακρόαση!
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54