Καθίζηση της ασφάλτου σε υπαίθριο παρκινγκ στην Καλλιθέα

Μεγάλη καθίζηση σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο τέρμα της οδού Χαροκόπου, στην Καλλιθέα, απέναντι από τον σταθμό Ηλεκτρικού Ταύρου, όπου από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από το σημείο είχε φύγει με το αυτοκίνητο της, λίγα λεπτά πριν συμβεί η καθίζηση, μια γυναίκα μαζί με το παιδί της.

Μέσα στην μεγάλη τρύπα που άνοιξε στην άσφαλτο έπεσαν τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα τα οποία έχουν υποστεί ζημιές. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, κάτω από το σημείο που σημειώθηκε η καθίζηση περνάει ο Ιλισσός ποταμός. Πρόκειται για ένα έργο που έχει κατασκευαστεί πριν από 30 χρόνια περίπου και ο χώρος ανήκει στο δημόσιο.

Στο σημείο βρίσκονται υπηρεσίες του δήμου Καλλιθέας οι οποίες απομακρύνουν τα υπόλοιπα αυτοκίνητα από το παρκινγκ, ενώ έχουν ληφθεί μέτρα από την τροχαία Καλλιθέας για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα. Στον χώρο έχει μεταβεί και κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που θα ερευνήσει τις αιτίες της καθίζησης.

Οι κάτοικοι ζητούν να ελεγχθούν και άλλα σημεία της περιοχής προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.


πηγή ΕΡΤ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54