ΚΗΡΗΞΗ 4ΩΡΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Ε.Π. ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΣΤΙΣ 11 ΓΕΝΑΡΗ 2018

Απευθύνεται σε κάθε αρμόδιο Δικαστήριο και Αρχή

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ

Της «ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ ΠΟΤΩΝ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη (Φιλίππου 43) και εκπροσωπείται νόμιμα.

Π ρ ο ς

  1. Τον «ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ», που εδρεύει στην Αθήνα και εκπροσωπείται νόμιμα.

  2. Τον «ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη (Πλατεία Μοριχόβου 1) και εκπροσωπείται νόμιμα.

  3. Την «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΟΙΝΩΝ ΠΟΤΩΝ», που εδρεύει στην Αθήνα (Ζαχ. Παπαντωνίου 54-58) και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: 1) Υπουργούς: Εργασίας & Μακεδονία -Θράκης

2) Πολιτικά Κόμματα & Αρμόδιους Φορείς, 3) Συνδικάτα, 4) Μ.Μ.Ε.

Θεσσαλονίκη 3 Γενάρη 2018

Κύριοι,

Σε έκτακτη συνεδρίαση του το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Ε.Π. ομόφωνα αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης Στάσης Εργασίας για την Πέμπτη 11 Γενάρη 2018 από ώρα 08.00 έως 12.00 σε όλον τον κλάδο των Εμφιαλωμένων Ποτών σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στην προσπάθεια της εργοδοσίας να καθυποτάξει το Συνδικαλιστικό Κίνημα του κλάδου, μια και πάντα όποτε υπάρχουν αγωνιστικές κινητοποιήσεις εμφανίζονται διάφορες ανώνυμες καταγγελίες εις βάρος της ηγεσίας μας και διώκονται στελέχη μας σε μια προσπάθεια ποινικοποίησης των εργατικών αγώνων.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να πάρουν μέρος μαχητικά και αγωνιστικά στην απεργιακή συγκέντρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54