ΚΕΕΡΦΑ: Ο Πέτρος Κωνσταντίνου καταθέτει στη δίκη της Χρυσής Αυγής Τρίτη 19 Δεκέμβρη

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗΟ Πέτρος Κωνσταντίνου καταθέτει στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Τρίτη 19 Δεκέμβρη 9πμ

Αίθουσα γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού

Ο Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας από το 2010 είναι μάρτυρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής με πρόταση της πολιτικής αγωγής.

H KEEΡΦΑ , όλη τη περίοδο της κλιμάκωσης των επιθέσεων των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής κατά των μεταναστών στάθηκε στο πλευρό τους και οργάνωνε μαζί με τά συνδικάτα, την αριστερά και τη νεολαία την μαζική αντίσταση στις γειτονιές, από τον Άγιο Παντελεήμονα μέχρι τη Νίκαια.

Η ΚΕΕΡΦΑ κατήγγειλε την συνεργασία της Αστυνομίας με την Χρυσή Αυγή σε μια σειρά από επιθέσεις. Η Χρυσή Αυγή τον έχει στοχοποιήσει και κατασυκοφαντήσει ξανά και ξανά.

Σας καλούμε να δώσετε παρών στο ακροατήριο της δίκης της Χρυσής Αυγής την μέρα της εξέτασης του Πέτρου Κωνσταντίνου.ΥΓ. Η πρόεδρος του δικαστηρίου κ.Λεπενιώτη ζήτησε ο Π.Κωνσταντίνου να είναι έτοιμος για εξέταση από την Παρασκευή 15/12 σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η εξέταση του Δημήτρη Κουσουρή
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14/12/2017 - 23:39