19ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών: Δύο φεστιβάλ σε συσκευασία ενός; Σήμερα Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στο «Ράδιο Παντιέρα»

Σήμερα στο «Ράδιο Παντιέρα» της ERTopen, 6μμ

……………..

Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει!

Το πρόσφατο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΠΟΔΝ (Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοκρατικών Νεολαιών), είναι το θέμα της εκπομπής «Ράδιο Παντιέρα» που θα μεταδοθεί από το ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 .

Μαζί μας στο στούντιο της ERTopen, θα βρίσκονται ο Σπύρος Χαϊκάλης και ο Βαγγέλης Μόσχος, μέλη της αποστολής της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση (νΚΑ) στο 19ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών στο Σότσι της Ρωσίας. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που χρονολογείται από το 1947 και διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια από την ΠΟΔΝ.

Παγκόσμιο Φεστιβάλ: Αντιιμπεριαλιστικό βήμα διεθνιστικής αλληλεγγύης, συνάντησης και ανταλλαγής αγωνιστικών εμπειριών ή απολίτικη γιορτή του κοσμοπολιτισμού, της επιχειρηματικότητας, των τραπεζών και των ΜΚΟ;

Αυτό είναι το κεντρικό ερώτημα που, με αφορμή όσα έγιναν φέτος στο Σότσι της Ρωσίας, θα απασχολήσει τη συζήτηση που θα έχουμε με τους δύο καλεσμένους μας.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα θα είναι ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5.
Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Στα Χανιά, μας ακούτε στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.