Ο Στράτος Δασκαρόλης μιλάει στην ΕΡΤopen από τα κρατητήρια (ΗΧ)

Ακούστε στα βίντεο που ακολουθούν δύο τηλεφωνικές παρεμβάσεις που έγιναν στη διάρκεια της εκπομπής «Ράδιο Παντιέρα» που μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο της ΕΡΤopen το απόγευμα της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου 2017.

Στο πρώτο, μιλάει ο άνεργος αγωνιστής του κινήματος των πλατειών, του αγώνα για να μην περάσει το μαύρο στην ΕΡΤ αλλά και του κινήματος κατά των διοδίων Στράτος Δασκαρόλης.
«Το ζήτημα δεν είναι να βγω εγώ»,μας είπε μέσα από τα κρατητήρια του αστυνομικού Τμήματος της Καλαμάτας, «το ζήτημα είναι να μην ξαναμπεί άλλος μέσα. Να είμαι ο πρώτος και ο τελευταίος.»

Στο δεύτερο βίντεο μιλάει για το ίδιο θέμα ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου με την «Ανταρσία στο Μωριά – Συμπόρευση για την Ανατροπή», Γιώργος Τζαμουράνης.

Την Πέμπτη 5/10, στις 7μμ, διοργανώνεται μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας στην πλατεία 23ης Μαρτίου της Καλαμάτας από την εκεί επιτροπή αλληλεγγύης. Η Ομάδα Στήριξης του Στράτου Δασκαρόληκαλεί τους πολίτες της Καλαμάτας να πάρουν ενεργά μέρος και να απαιτήσουν τα αυτονόητα.

Διαβάστε περισσότερα για το σοβαρότατο αυτό θέμα –καθώς και τρόπους συμπαράστασης και αλληλεγγύης– σε προηγούμενες αναρτήσεις της Παντιέρας:

Εικόνα ντροπής: Άνεργος αγωνιστής οδηγείται με χειροπέδες στη φυλακή!

Μήνυμα από τη φυλακή και Ομάδα Στήριξης του Στράτου Δασκαρόλη

Ο Γ. Τζαμουράνης στην κάμερα της Παντιέρας για τον αγωνιστή Στρ. Δασκαρόλη

καθώς και στο μπλογκ της Ομάδας Στήριξης του Στράτου Δασκαρόλη.


τα 2 video εδώ : pandiera