ΠΟΣΠΕΡΤ : Η οικογένεια της ΕΡΤ θρηνεί …Αγία Παρασκευή
4 Απριλίου 2017


Η οικογένεια της ΕΡΤ θρηνεί …

Θρηνούμε τη συνέχεια μιας οδυνηρής αλυσίδας απωλειών, τον άδικο και πρόωρο χαμό πολλών συναδέλφων μας.

Χθες η δημοσιογράφος Δωροθέα (Ντόρα) Ελευθεριάδη έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα για την γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία 50 ετών. Η δική μας Ντόρα Ελευθεριάδη εργαζόταν στο Α’ πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Δημοσιογράφος με ήθος, και επαγγελματική επάρκεια, σεμνή και καλλιεργημένη, σύζυγος του καλού συναδέλφου μας Ανδρέα Γεμιστού, που μαζί απόκτησαν τη μονάκριβη κόρη τους και δημιούργησαν μια οικογένεια με αρχές και αξίες.

Σήμερα χάσαμε τον αγαπημένο μας συνάδελφο και φίλο Χρήστο Παππά, νικημένο από την επάρατο, που τον βασάνισε τους τελευταίους μήνες, αλλά νικητή στους αγώνες της αξιοπρέπειας, στους αγώνες της κοινωνίας, στον αγώνα της ΕΡΤ, που δώσαμε όλοι μαζί και συνεχίσαμε, για μια ΕΡΤ των προσδοκιών μας και της κοινωνίας.Πρόωρα και άδικα έφυγε κι αυτός για την γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία 51 ετών.

Ο Χρήστος Παππάς ήταν ευσυνείδητος επαγγελματίας, με ικανότητες, γνώσεις και εμπειρία. Πρόσφερε τις υπηρεσίες του για πολλά χρόνια στην ΕΡΤ στον Τομέα διαχείρισης υλικού, με υπευθυνότητα συνέπεια και ευσυνειδησία. Με τη σύζυγο του Μαρία απόκτησαν τρία παιδιά και εργάστηκαν για την οικογένεια τους με ήθος και αξιοπρέπεια.

Ντόρα και Χρήστο θα σας θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη, το ήθος, την αξιοπρέπεια και τους αγώνες σας.

Στις οικογένειες και στους οικείους τους εκφράζουμε τη βαθειά μας θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια.


Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05/04/2017 - 08:55