Παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία Χανίων σήμερα από αγρότες του μπλόκου Μεγάλων Χωραφιών μαζί με φοιτητές και εμπόρους

“Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!”
Την Κυριακή συγκέντρωση αλληλεγγύης στα Μεγάλα Χωράφια

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία, προχώρησαν σήμερα στην Εφορία αγωνιζόμενοι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι που πλαισιώνουν το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια Χανίων ενάντια στην υπουργική απόφαση που μεταβιβάζει στο ΚΕΑΟ όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία.


Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγροτοκτηνοτρόφοι των Χανίων, οι οποίοι παραμένουν στα Μεγάλα Χωράφια για 5ηημέρα και προχωρούν σε κλείσιμο της εθνικής οδού κάθε μεσημέρι ενώ πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στις 12 μ.μ. στην Εφορία Χανίων.

Στο πλευρό τους στάθηκαν αλληλέγγυοι, φοιτητές από το Πολυτεχνείο Κρήτης και το ΤΕΙ Χανίων. Παραβρέθηκε επίσης αντιπροσωπεία από τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων τους οποίους τους χτυπά άμεσα η υπουργική απόφαση που μεταβιβάζει στο ΚΕΑΟ όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, ακόμα και αυτές λίγων εκατοντάδων ευρώ.

Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν με μηχανοκίνητη πορεία στα Μεγάλα Χωράφια όπου πραγματοποιήθηκε συμβολικός αποκλεισμός της εθνικής οδού. Χαρακτηριστική ήταν η συμπαράσταση που εξέφραζαν οι οδηγοί προς τους αγρότες όταν τους μοιράστηκε το φυλλάδιο με τα αιτήματα τους.

Αύριο Σάββατο 28/1 στις 12μμ θα πραγματοποιηθεί συμβολικός αποκλεισμός της εθνικής οδού
και την Κυριακή 29/1 στις 12μμ θα πραγματοποιηθεί στο μπλόκο συγκέντρωση αλληλεγγύης από εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και φοιτητές ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Όπως λένε σε σχετικό κείμενό τους: “Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!πηγή agonaskritis
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27/01/2017 - 22:19