Η ανακοίνωση-προσκληση συμμετοχής της ΠΟΣΠΕΡΤ στην ανοιχτή σύσκεψη που καλεί η ΚΕΕΡΦΑ την Παρασκευή 13 Γενάρη στην ΕΣΗΕΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Αγία Παρασκευή, 11/01/2017

Η ΠΟΣΠΕΡΤ θα συμμετάσχει στην ανοιχτή σύσκεψη, την Παρασκευή 13 Γενάρη, ώρα 5μμ, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20 στον 3ο όροφο, που θα γίνει μετά από πρόσκληση της ΚΕΕΡΦΑ, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για την επιτυχία της διαδήλωσης και της διεθνούς κινητοποίησης κατά του ρατσισμού και του φασισμού στις 18 Μάρτη στην Ομόνοια στις 3μμ.

Η προετοιμασία γι’ αυτή τη διεθνή κινητοποίηση είναι η αρχή της επιτυχίας και δεν πρέπει να λείψει κανείς. Μπορούμε να το σταματήσουμε με το κίνημα αλληλεγγύης και με την ενεργό συμμετοχή μας στα κινήματα που αφορούν στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και είναι ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία.

Η 18 Μάρτη μπορεί και πρέπει να γίνει παγκόσμιο γεγονός και αφετηρία για να δυναμώσουν οι αγώνες, για ένα καλύτερο κόσμο απαλλαγμένο από τα μνημόνια, την αναξιοπρέπεια, τη φτώχεια, το ρατσισμό, το φασισμό.

Καλούμε λοιπόν όλους σε ανοιχτή σύσκεψη την Παρασκευή 13/1 στα Γραφεία της ΕΣΗΕΑ στις 5μμ, συνδικάτα, οργανώσεις της αριστεράς και συλλογικότητες των κινημάτων, κοινότητες μεταναστών, καταλήψεις στέγης προσφύγων, ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών, δημοτικές και περιφερειακές κινήσεις, ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί για να γίνει η 18 Μάρτη ένας διεθνής σταθμός στην πάλη ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό.