Το Σήμα Αλέρτ απόψε 8 - 10 στην ΕΡΤopen

Θα ξεκινήσουμε σήμερα 5 Φεβρουαρίου 2016, στις 8 το βράδυ, με καλεσμένους στο studio της ΕΡΤopen, στην πρώτη ώρα της εκπομπής "Σήμα Αλερτ" που παρουσιάζει ο Νίκος Κλέτσας, με καλεσμένους από την ΟΚΔΕ την Άννα Ασλανίδη, την Σοφία Θεοδορωπούλου και τον Γιώργο Τσόλακα για να σχολιάσουμε την πολιτική επικαιρότητα.

Την δεύτερη ώρα της εκπομπής "Σήμα Αλερτ" είναι καλεσμένη η Έλενα Ψαρρέα πρώην βουλευτής Μεσσηνίας της Λαϊκής Ενότητας για να σχολιάσουμε την πολιτική επικαιρότητα. Ακόμη θα μιλήσουμε με την Ευαγγελία Αλεξάκη από τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών καθώς στις 11 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί, η δίκη των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών που τις χτύπησαν τα ΜΑΤ στις 10 Ιουλίου του 2014 και μετά τις μήνυσαν για αντίσταση κατά της αρχής και εξύβριση.

Συντονιστείτε στους 106.7 στα fm στην Αττική στην ΕΡΤopen. Επίσης εναλλακτικά όσοι είστε εκτός Αττικής, μπορείτε να μας ακούσετε από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 με έδρα τη Βοιωτία ή από τον ραδιοσταθμό του εργατικού κέντρου Εύβοιας στους 96,5 και διαδικτυακά στην www.ertopen.com σε ολόκληρο τον κόσμο.
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18/06/2016 - 12:57