"Αντιφασιστική συγκέντρωση στις 5 στα Προπύλαια"

Ανακοίνωση ΟΡΜΑ για την απαγόρευση των αντιφασιστικών συγκεντρώσεων

Η απαγόρευση των συγκεντρώσεων που εξήγγειλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι μονομερής, απευθύνεται στο αντιφασιστικό κίνημα και είναι το πέπλο προστασίας που δίνει το κράτος στη Χρυσή Αυγή. Το τελευταίο διάστημα όλες οι δημόσιες εκδηλώσεις των φασιστών ακυρώνονται από το αντιφασιστικό κίνημα. Τον Δεκέμβρη στον Πειραιά, την περασμένη εβδομάδα στην Πάτρα. Η σημερινή φασιστική φιέστα είχε ήδη τελειώσει και οι ναζίδες θα κλαίγανε κλειδαμπαρωμένοι στα γραφεία τους… ή στα νοσοκομεία όπως οι γερμανοί αδελφοί τους. Στις 6 το πρωί εκατοντάδες αντιφασίστες ήταν έτοιμοι να καταλάβουν την πλατεία Ρηγίλλης και οι χρυσαυγίτες δεν ήταν πουθενά! Μόνο ο Κασιδιάρης έστελνε εξώδικα ζητώντας προστασία από την Εισαγγελία!

Με την κυβερνητική παρέμβαση ο ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει τη θεωρία των δύο άκρων. Συνεχίζοντας την παράδοση όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων ταυτίζει τις φασιστικές φιέστες των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής με το ταξικό, διεθνιστικό, αντιφασιστικό κίνημα απαγορεύοντας και τις δύο εκδηλώσεις. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα! Η ανάγκη ταχύρρυθμης προσαρμογής στα μνημονιακά πλαίσια, μεταλλάσσει και τις όποιες δημοκρατικές ευαισθησίες είχαν απομείνει.

Γι` αυτό η διαδήλωση που οργανώνεται σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα στα Προπύλαια, έχει τριπλό χαρακτήρα.
1) Αντιφασιστικό: για τη ματαίωση της φασιστικής φιέστας.
2) Αντικυβερνητικό – αντικατασταλτικό: για την αστυνομική απαγόρευση των αντιφασιστικών δράσεων στην πλατεία Ρηγίλλης.
3) Διεθνιστικό: για να διατρανώσουμε την αλληλεγγύη του Ελληνικού στον Τούρκικο και Κουρδικό λαό, ενάντια στην ΕΕ και στην FRONTEX, ενάντια στον ελληνικό και τουρκικό εθνικισμό που έχουν μετατρέψει το Αιγαίο σε μαζικό τάφο.

Σήμερα έλαβαν τέλος οι δημόσιες συναθροίσεις της Χρυσής Αυγής. Από εδώ και πέρα προχωράμε σε ταχτικές ώστε να καταργήσουμε ακόμα και τις σφηκοφωλιές «γραφεία» της Χρυσής Αυγής. Να μην μπορούν ούτε να μαζεύονται και να οργανώνουν τις δολοφονικές παρεμβάσεις τους.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού
ormantifa.wordpress.com