Το Σήμα Αλέρτ απόψε 8 - 10 στην ΕΡΤopen

Θα ξεκινήσουμε σήμερα 15 Ιανουαρίου 2015, στις 8 το βράδυ, με καλεσμένο στο studio της ΕΡΤopen, στην εκπομπή "Σήμα Αλερτ" που παρουσιάζει ο Νίκος Κλέτσας με τον πρώην Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ.Τάσο Μαυρόπουλο, απόστρατο του λιμενικού σώματος και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας για να σχολιάσουμε την πολιτική επικαιρότητα.

Θα έχουμε επίσης τηλεφωνική παρέμβαση από τους αγωνιζόμενους συμβασιούχους που συμπληρώνουν ένα μήνα διαμαρτυρίας με τις σκηνές τους έξω από το Υπ. Εργασίας, καθώς κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους, προχώρησαν σήμερα σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου του ΟΑΕΔ στη Σταδίου, διεκδικώντας μόνιμη και σταθερή εργασία.

Την δεύτερη ώρα της εκπομπής "Σήμα Αλερτ" θα μιλήσουμε με την Ευαγγελία Αλεξάκη από τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών καθώς στις 11 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί, η δίκη των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών που τις χτύπησαν τα ΜΑΤ στις 10 Ιουλίου του 2014 και μετά τις μήνυσαν για αντίσταση κατά της αρχής και εξύβριση.

Θα συνδεθούμε επίσης με τον συνάδερφο δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχριστοδούλου στα Γιάννενα, να μας ενημερώσει για την τρέχουσα κινηματική δραστηριότητα.

Ακόμη θα μιλήσουμε με την ζωγράφο Αντωνία Μαντζούκα η οποία συμμετέχει στο Energy Athens 2016,  καθώς για 6η συνεχή χρονιά από 16 Ιανουαρίου ξεκινάει η εικαστική έκθεση “Energy Athens 2016”.

Και τέλος θα μας μιλήσει για την απόκρουση διαστημικών καταιγίδων ο Διδάκτορας σωματιδιακής Φυσικής ο κ. Αθανάσιος Στάβερης.

Συντονιστείτε στους 106.7 στα fm στην Αττική στην ΕΡΤopen. Επίσης εναλλακτικά όσοι είστε εκτός Αττικής, μπορείτε να μας ακούσετε από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 με έδρα τη Βοιωτία ή από τον ραδιοσταθμό του εργατικού κέντρου Εύβοιας στους 96,5, στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία και διαδικτυακά στην www.ertopen.com σε ολόκληρο τον κόσμο.Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18/06/2016 - 13:10