Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για το ξεπούλημα σκανδαλωδώς του Αστέρα Βουλιαγμένης:

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: ΣΑΣ TON XAΡIZOYME, NA TOΝ ΚΑΝΕΤΕ ''ΤΣΙΜΕΝΤΟ''


ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ''ΦΙΛΕΤΑ'' ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

''Η κυβέρνηση και το αμαρτωλό ΤΑΙΠΕΔ υπόγραψαν, παραμονήπρωτοχρονιάς και στα μουλωχτά, τη νέα συμφωνία με την οποία ξεπουλιέται για ένα ''κομμάτι ψωμί'' και με στόχο την τσιμεντοποίηση του, ο Αστέρας της Βουλιαγμένης, ένας παραθαλάσσιος χώρος, εγγύς των Αθηνών, απείρου φυσικού κάλους, από τους ομορφότερους της Μεσογείου.

Το απαράδεκτο ξεπούλημα του Αστέρα, ενός ''φιλέτου'' πάνω από 300 στρέμματα με τρία ξενοδοχεία, μαρίνα και μοναδικές ναυταθλητικές εγκαταστάσεις, και μάλιστα με ευτελέστατο τίμημα, που μόλις ξεπερνάει τα 1000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, αποτελεί μέγα σκάνδαλο.

Το μέγα αυτό σκάνδαλο, το οποίο έρχεται μετά και το ξεπούλημα των περιφερειακών αεροδρομίων και τη μια προσφορά για την φωτογραφική χαριστικήμεταβίβαση του λιμανιού του Πειραιά, δείχνει ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κανένα φραγμό και όριο στην εκποίηση και παράδοση της χώρας στα πιο άγρια ξένακερδοσκοπικά συμφέροντα και μάλιστα τρίτωνκρατών.

Είναι πρωτοφανές η κυβέρνηση Τσίπρα και το αμαρτωλό ΤΑΙΠΕΔ να θεωρούν ως μεταρρύθμιση τη μεταβίβαση και μάλιστα με χαριστικό τίμημα, στρατηγικώνεπιχειρήσεων, στρατηγικώνυποδομών και στρατηγικών ακινήτων φιλέτων σε κρατικές επιχειρήσεις τρίτων χωρών. Διότι ο Αστέρας της Βουλιαγμένης μεταβιβάζεται - -χαρίζεται σε κρατικά funds του Κουβέιτ, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και σε τουρκικά οικονομικά συμφέροντα.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν αναγνωρίζουμε καμιά πολιτική εξουσιοδότηση,καμιά νομιμότητα και κανένα τετελεσμένο για τέτοιου είδους απαράδεκτες και σκανδαλώδεις εκποιήσεις, φωτογραφικού και χαριστικού χαρακτήρα και τονίζουμε ότι για αυτά τα πρωτοφανή σκάνδαλα θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν όχι μόνο οι πολιτικές αλλά και οι ποινικές ευθύνες, οι οποίες είναι απαράγραπτες.''