ΚΕΕΡΦΑ: Όλοι και όλες σήμερα στο Πειραιά στη Πλατεία Κοραή στις 4μμ Στηρίξτε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο ενάντια στις φιλοναζιστικές απειλές της Αστυνομίας

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ 11/9, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ

Στηρίξτε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο ενάντια στις φιλοναζιστικές απειλές της Αστυνομίας

Όλοι και όλες σήμερα στο Πειραιά στη Πλατεία Κοραή στις 4μμ

H Αστυνομία απειλεί ότι θα εμποδίσει το αντιφασιστικό συλλαλητήριο σήμερα στη Πλατεία Κοραή και θα καλύψει την ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή να κάνει φιέστα μίσους με το Ν.Μιχαλολιάκο.

Στα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα η Αστυνομία δίνει κάλυψη για να ξαναεμφανιστούν οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές που έσπειραν το τρόμο, με δολοφονικές επιθέσεις και μαχαιρώματα. Υπάρχουν ακόμη και πρόσφατες καταδίκες στα δικαστήρια για τις επιθέσεις τους στο Πειραιά.

Ο φορείς που πήραμε τη πρωτοβουλία για ένα Πειραιά, πόλη αντιφασιστική, πόλη της αλληλεγγύης, χωρίς ναζισμό και ρατσισμό, σωματεία εργαζόμενων, κινήσεις αλληλεγγύης, αντιφασιστικές κινήσεις, δημοτικές κινήσεις και συλλογικότητες σας καλούμε με τη άμεση μαζική σας παρουσία να ακυρώσουμε τα φιλοναζιστικά σχέδια της Αστυνομίας

Όλοι και όλες, αντιφασίστες και αντιφασίστριες δώστε δυναμικό παρών σήμερα στις 4μμ στη Πλατεία Κοραή. Με τη συμμετοχή και την αποφασιστικότητα να ακυρώσουμε τις αστυνομικές μεθοδεύσεις που καλύπτουν τους ναζί της Χρυσής Αυγής.