ΚΕΕΡΦΑ: Μέσα οι πρόσφυγες, έξω οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής - Ούτε στη Βουλή, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά

ΚΕΕΡΦΑ – ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για την εγκληματική ναζιστική οργάνωση έχουν το θράσος να παριστάνουν το «νόμιμο πολιτικό κόμμα» που τάχα θα κάνει αντιπολίτευση. Την ίδια ώρα, στάζουν ρατσιστικό δηλητήριο κατά των κατατρεγμένων και θαλασσοπνιγμένων προσφύγων, των χιλιάδων γυναικών με τα παιδιά στην αγκαλιά, που προσπαθούν να ξεφύγουν από το θάνατο.

Οι πρόσφυγες είναι θύματα των πολέμων και των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ. Οι ελληνικές κυβερνήσεις τους διευκόλυναν με τις βάσεις της Σούδας και την αποστολή στρατού και φρεγατών.

Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ζητάνε την εξόντωση των προσφύγων με κλείσιμο των συνόρων και μαζικές απελάσεις, φράχτες στα σύνορα και στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τρία χρόνια πριν, ο Σαμαράς κραύγαζε για «ανακατάληψη των πόλεων από τους «λαθρομετανάστες», ο Χρυσοχοϊδης και ο Παπουτσής άνοιγαν την Αμυγδαλέζα και έστηναν τον φράχτη στον Έβρο. Έστρωσαν το δρόμο στην Χρυσή Αυγή, που έφτασε να οργανώνει ρατσιστικά πογκρόμ και δολοφονικές επιθέσεις κατά προσφύγων και μεταναστών με τις πλάτες της ΕΛΑΣ και τις ευλογίες του Μπαλτάκου.

Δεν αφήνουμε κανένα περιθώριο για το δυνάμωμα του ρατσισμού και της ισλαμοφοβίας, την ώρα που τα νέα και παλιά μνημόνια σκορπάνε την φτώχεια, την ανεργία και την απόγνωση.
Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής είναι τα τσιράκια των εφοπλιστών, που έφτιαξαν «σωματείο» για να σπάσουν τα μεροκάματο στη Ζώνη του Περάματος για λογαριασμό των ναυπηγοεπισκευαστών καπιταλιστών. Είναι βαθιά συστημική δύναμη που ο στόχος της είναι να διαλύσει το εργατικό κίνημα, την αριστερά και κάθε αντίσταση.
Πρέπει να μπει τέλος στις πολιτικές της ρατσιστικής Ευρώπης-φρούριο που θρέφουν τους φασίστες. Πρέπει να διαγράψουμε το χρέος, να σταματήσουμε τους πολέμους!

-Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες είναι καλοδεχούμενοι! Απαιτούμε ανοιχτά σύνορα, να πέσει ο φράχτης στον Έβρο, να φύγει η FRONTEX, να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Άσυλο και στέγη τώρα σε όλους τους πρόσφυγες. Όχι νέα γκέτο κράτησης

-Νομιμοποίηση των μεταναστών, ιθαγένεια για όλα τα παιδιά χωρίς αποκλεισμούς

-Στη φυλακή για πάντα οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Καταδίκη των οργανωτών των ναζιστικών ταγμάτων εφόδου, των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν. Ούτε στη Βουλή, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά

-Άμεσα, συνεχίζουμε τη καμπάνια για τη δίκη-καταδίκη της Χρυσής Αυγής με συγκέντρωση στις 8 Σεπτέμβρη έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού στις 8πμ

-Συμμετέχουμε στην Αντιφασιστική Συνάντηση 10-11 Οκτώβρη στην Αθήνα, Γήπεδο Μπάσκετ στο Ρουφ