φωτο από παλαιότερη συνέλευση

Αθλητική ανταπόκριση από την Καστοριά

Ρεπορτάζ: Δημήτρης ΝατσούληςΓ' Εθνική: Παραδόθηκαν τα βιβλία του Α.Γ.Σ. Καστοριάς στην Επιτροπή Σωτηρίας

 

Έπειτα από πολύωρες συζητήσεις και έντονες πιέσεις, η Επιτροπή Σωτηρίας-μαζί με πολλούς φιλάθλους της ομάδας στο πλευρό της-κατάφερε να πείσει τελικά τον κ.Καλλίνικο (τέως πρόεδρος Καστοριάς) να τους παραδώσει τα βιβλία του ιστορικού συλλόγου, στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε προ λίγων ημερών στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καστοριάς.

Επιθυμία της Επιτροπής, ήταν να παραλάβει άμεσα τα βιβλία από τη διοίκηση, για να οδηγήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την ομάδα σε εκλογές.

Τι παρέλαβε η Επιτροπή ΣωτηρίαςΗ Επιτροπή Σωτηρίας, παρέλαβε από τη διοίκηση Καλλίνικου τα εξής:


1. Σφραγίδα
2. Μπλοκ Αποδείξεων
3. Βιβλίο Γενικών Συνελεύσεων
4. Πρακρικό Διοικητικού ΣυμβουλίουΜαζί με τα παραπάνω, η Επιτροπή παρέλαβε επίσης ονομαστικά και τα χρέη της προηγούμενης διοίκησης, τα οποία ανέρχονται στις 8.000 ευρώ. Μέσα σε αυτό το ποσό, δεν συγκαταλέγονται τα έξοδα προς τους ποδοσφαιριστές, αλλά αφορούν σε οφειλές προς εστιατόρια, ξενοδοχεία, λεωφορεία, καθώς και σε εταιρίες ρουχισμού και ένδυσης του συλλόγου.

Αυτή, παρέλαβε τα χρέη της ομάδας, με το σκεπτικό να τα κοινοποιήσει σε μια ενδεχόμενη διοίκηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές. Επικρατέστερη ημερομηνία διεξαγωγής της διαδικασίας αυτής, είναι η Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου.

«Θα ανοίξουμε ένα βιβλίο μελών για όλα τα μέλη που επιθυμούν να γραφτούν και που θα έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και το εκλέγεσθαι, με αντίτιμο το ποσό των 30 ευρώ, ποσό που αφορά την εγγραφή τους στην ομάδα», δήλωσε-μεταξύ άλλων-σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Καστοριάς, ο Μάκης Βλάχος, μέλος της 7μελους Επιτροπής Σωτηρίας της ομάδος της Καστοριάς.

Ανακοίνωση-Πρόσκληση του Α.Γ.Σ. Καστοριάς

Καλούνται τα μέλη του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ "ΚΑΣΤΟΡΙΑ" στις 26 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 την αίθουσα συνεδριάσεων της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς (πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καστοριάς) να προσέλθουν σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.

 

Στη Γενική Συνέλευση μπορούν να λάβουν μέρος παλιά και νέα μέλη και να συμμετάσχουν στη διαδικασία λήψης εκλογής, αφού εγγραφούν ως μέλη του Συλλόγου. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη για τη σωτηρία της αγαπημένης μας ποδοσφαιρικής ομάδας.

 

Καστοριά 20-11-2014

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος επιθυμεί να δηλώσει υποψηφιότητα, μπορεί να το πράξει στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947546319 μέχρι και τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης.

 

Από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία θα έχουν το δικαίωμα να αναγράφονται μόνο ως μέλη.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54