Ευρωπαϊκό U18 JUDO: Από 4 έως 6 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων


Στιγμές Oλυμπιακών Aγώνων της Αθήνας θα ζήσουν οι θεατές που θα κατακλύσουν το Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων το διάστημα 4-6 Ιουλίου. Στο στάδιο όπου πριν από 10 χρόνια, ο Ηλίας Ηλιάδης κατέκτησε την πρώτη θέση και έγινε ο πιο μικρός σε ηλικία τζουντόκα που κατέκτησε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, θα αγωνιστούν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18.

Μεγάλα ονόματα και προσωπικότητες από την Ελλάδα και τον ευρωπαϊκό χώρο θα δώσουν το "παρών" στη διοργάνωση. Από το διεθνές στερέωμα θα παρευρεθούν ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τζούντο, Σεργκέι Σολοβέιτσικ, ενώ τους αγώνες θα παρακολουθήσουν  και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρωσίας, Αλεξέι Τόλσκι. Ο τελευταίος θα συνοδεύεται και από τον ομόλογό του στην SOGAZ (σ.σ. πρόκειται για την ρωσική πρέμιερ λιγκ), Σεργέι Πριάντκιν, ενώ τη διοργάνωση θα "εποπτεύσει" η Καταρίνα Ροντρόγκεζ με την ιδιότητα της EJU Sport Director.

Από ελληνικής πλευράς, η Πολιτεία θα δώσει το "παρών" εκπροσωπούμενη από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, ο οποίος και θα παρευρεθεί κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των αγώνων, την Παρασκευή 4 Ιουλίου, στις πέντε το απόγευμα. Επίσης την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού, Κώστας Βαλεργάκης, προϊστάμενος του τμήματος Υγρού Στίβου και Βαρέων Αθλημάτων και πολλοί ακόμη.