ΠΟΣΠΕΡΤ: Σας καλούμε στην κοπή της πίτας μας (30/1 ώρα 12:00) – Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με δύναμη και αισιοδοξία

Το μαύρο στη ΕΡΤ μετρά ήδη οχτώ μήνες. Η φωνή όλων των αγωνιζόμενων πολιτών, η φωνή όλων των αγωνιζόμενων εργαζομένων της ΕΡΤ, όχι μόνο δεν έχει σιγήσει, αλλά δυναμώνει ολοένα και περισσότερο.

Μετά τη βίαιη εκκένωση του Ραδιομεγάρου από τα ΜΑΤ την 7η Νοεμβρίου 2013, κάποιοι πίστεψαν ότι κατάφεραν τελικά να φιμώσουν των αγώνα μας. Εμείς όμως συνεχίζουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή, έχοντας πάντα στο πλευρό μας τον κόσμο , που αντιστέκεται στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και μας προτρέπει να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο της ελεύθερης ενημέρωσης.

Όσους πομπούς και να κατεβάσουν, από όσα κτίρια κι αν μας βγάλουν, εμείς θα συνεχίσουμε να έχουμε το κεφάλι ψηλά, να κοιτάμε στα μάτια την κοινωνία ενάντια σ’ αυτούς που θέλησαν να στερήσουν από το λαό το αγαθό της δημόσιας ενημέρωσης, που δικαιούται.

Είμαστε εδώ κι η φωνή μας μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 (δορυφορικά στην Ευρώπη), Ραδιοφωνικά από το Α’, Β’ και Γ’ Πρόγραμμα, από τους περιφερειακούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, από τα Βραχέα σε όλο τον κόσμο και από την ιστοσελίδα www.ertopen.com

Αλλάξαμε κτίριο, όχι όμως και στόχο

Οι εγκαταστάσεις της ERTOPEN λειτουργούν στα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ, που βρίσκονται στην οδό Μεσογείων 463, Αγία Παρασκευή, απέναντι από το Ραδιομέγαρο .

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014, στις 12.00 σας καλούμε στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων στα γραφεία μας. Θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα ακολουθήσει στις 14.00 συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιάσουμε την πορεία για τη συνέχεια του αγώνα μας και θα αποκαλύψουμε όλα τα στοιχεία σχετικά με τη δημιουργία του νέου μορφώματος της ΝΕΡΙΤ, μετά τη δημοσίευση των κανονισμών λειτουργίας και την προκήρυξη των Διαγωνισμών.

Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συνεχίζουμε να κρατάμε την ΕΡΤ ανοιχτή, παράθυρο στην κοινωνία, κόντρα στο μαύρο.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΜΑΥΡΟ

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ-ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ


 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του ertopen.com που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στις 14:00 με θέμα την πορεία και τη συνέχεια του αγώνα.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια του αγώνα μας.

Η φωνή της Ελεύθερης ΕΡΤ συνεχίζει σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό της σκληρά δοκιμαζόμενης Ελληνικής κοινωνίας κόντρα στο μαύρο και την λογική της κατευθυνόμενης μνημονιακής ‘‘ενημέρωσης’’.

 

 

ΠΟΣΠΕΡΤ

Λεωφ. Μεσογείων 463 1ος όρ.

Αγία Παρασκευή 15343

Τηλ. 210 6002909

Fax. 210 6002941

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54