Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στο "Αναγνωστικό της Γαλιλαίας" | Διαβάζουν: Ξένια Καλογεροπούλου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Δημήτρης Καταλειφός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Άρης Σερβετάλης, Νίκος Κουρής, Μαρία Ναυπλιώτου κ.α.

Στην βιβλιοθήκη του «Αναγνωστικού της Γαλιλαίας» https://toanagnostikotisgalilaias.gr, του site που δημιούργησε η Όλια Λαζαρίδου και η Αμαλία Μουτούση τον καιρό της πανδημίας, βρίσκουμε Χριστουγεννιάτικες ιστορίες διαβασμένες από αγαπημένους καλλιτέχνες, στην ενότητα Αναγνώσεις.

Ξένια Καλογεροπούλου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Δημήτρης Καταλειφός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Άρης Σερβετάλης, Νίκος Κουρής, Μαρία Ναυπλιώτου, Αριέττα Μουτούση, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Βαρβάρα Λαζαρίδου, Όλια Λαζαρίδου και Αμαλία Μουτούση διαβάζουν Χριστουγεννιάτικα παραμύθια και ιστορίες με στόχο την προβολή του έργου και την οικονομική ενίσχυση της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία».

Επίσης, με αφορμή τα Χριστούγεννα και τη φράση από τον ύμνο του Ρωμανού του Μελωδού, «Κυµατούνται µου τα σπλάχνα, ου χωρεί µου την χαράν η ψυχή», μπορείτε να δείτε μια συζήτηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαο.

Όλες οι Αναγνώσεις διατίθενται δωρεάν.