Οι “Μικρές Πατρίδες” της πολυβραβευμένης Μάρως Κουρή στην Σπάρτη 10/12 &11/12/2022

Οι “Μικρές Πατρίδες” της πολυβραβευμένης Μάρως Κουρή
ταξιδεύουν στην Σπάρτη
Σάββατο 10/12 και Κυριακή 11/12/2022

Φωτογραφικό, βιωματικό εργαστήριο αυτοανακάλυψης, με την πολυβραβευμένη φωτορεπόρτερ και 4D Dream Photo Coach Μάρω Κουρή, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 στην Αίθουσα ΛΕ.ΦΩ.Σ στην Σπάρτη.

Το Σάββατο 10/12 και ώρες 10:00 – 15:00 οι δράσεις περιλαμβάνουν: Εισαγωγή στο εργαστήριο, εμψυχωτικές δράσεις 4D Dream Photo Coaching, φωτογράφιση στο άγνωστο πεδίο της πόλης, αποδοχή της διαφορετικότητάς μας.
Την Κυριακή 11/12 και ώρες 10:00 – 14:30 θα γίνει αξιολόγηση των φωτογραφιών, επιλογή, edit, δημιουργία πορτφόλιο.

 

Λίγα λόγια για το 4D Dream Photo Coaching

To 4D Dream Photo Coaching διευκολύνει τους ανθρώπους να έρθουν κοντά στον εαυτό τους μέσω των βιωματικών εργαστηρίων προσθέτοντας mindfulness και wellbeing, διαλογιστικές τεχνικές.  Με τον τρόπο αυτό, ο συμμετέχων διευκολύνεται να εμβαθύνει και να ανακαλύψει κομμάτια του εαυτού του κατά τη φωτογραφική διεργασία.

Πρόκειται για μια διεργασία βαθιά βιωματική και πνευματική, που με τα κατάλληλα εργαλεία-μοντέλα και μέσα σε μια σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας, στηρίζει τον άνθρωπο να ανακαλύψει και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

 

Λίγα λόγια για την Μάρω Κουρή:

https://marokouri.com/docs/CV_MaroKouri_Gr.pdf

 

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες:
Tηλ.: 6937415187, Γιάννης Γκλέκας
και στα e-mails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Οργάνωση: Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης (ΛΕ.ΦΩ.Σ) - Μάρω Κουρή