4&5/10 Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης συνεχίζεται με το φημισμένο θίασο Hugo E Ines

Συνεχίζεται και τον Οκτώβριο το

“9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης”

Την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ., ο φημισμένος θίασος Hugo Ε Ines από Περού και Βοζνία Ερζεγοβίνη, παρουσιάζει την παράσταση θεάτρου κούκλας Cuentos Pequeños” (“Μικρές Ιστορίες”) στο “Εργαστήρι Μαιρηβή”, Σαχτούρη 4 στου Ψυρρή.
Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!

Το “9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης” ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο με τον θίασο L’ Home Dibuixat από την Ισπανία και την παράσταση “Zapatos Nuevos” (“Καινούρια παπούτσια”), που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Το “Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης” πραγματοποιείται φέτος σε συνεργασία με το “Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας Δήμου Κιλκίς” και με την υποστήριξη του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Juanjo Corrales και του Francisco Brito.

image
Hugo E Ines (Περού, Βοσνία Ερζεγοβίνη) - 4 & 5/10/2022
“Cuentos Pequeños” (“Μικρές Ιστορίες”)
Παράσταση Κουκλοθέατρου - Παντομίμας

για παιδιά, εφήβους, ενήλικες

Μια παράσταση χωρίς λόγια, που συνδυάζει παντομίμα και κουκλοθέατρο. Πρόκειται για μια πολύχρωμη παρέλαση διασκεδαστικών χαρακτήρων, που στις σύντομες στιγμές της ύπαρξής τους στη σκηνή, προσπαθούν να πιάσουν αυτές τις μικρές ποιητικές στιγμές, που κρύβονται στην καθημερινή ζωή. Αυτοί οι χαρακτήρες με τα όνειρα και τις απογοητεύσεις τους, με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες τους, αφηγούνται το αιώνιο δράμα της ανθρώπινης τραγωδίας...

Το Θέατρο Hugo και Ines ιδρύθηκε από τον Hugo Suarez και την Ines Pasic το 1986. Από το 1989 ενδιαφέρονται για τις εκφραστικές δυνατότητες κάθε μέρους του σώματος: το πόδι, το γόνατο, την κοιλιά, το πρόσωπο, τον αγκώνα κ.λπ., διαμορφώνοντας κούκλες με σάρκα και οστά και δίνοντας ζωή σε εκπληκτικούς χαρακτήρες.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=1wD2EDecZVg

Τρίτη 4 & Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, στις 8 μ.μ.
Πρωινές παραστάσεις και για Σχολεία

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
- Μειωμένο: 8 ευρώ
- Μέλη Unima: 6 ευρώ
- Ειδικές τιμές για σχολεία και ομάδες

Κρατήσεις: 2105222181, 6942420062
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κουκλοθέατρο “Εργαστήρι Μαιρηβή”, Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή

Το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ συνεχίζεται…

Compagnia La Fabiola (Ιταλία)

"Attenti a quei 2" (“Προσοχή σε αυτούς τους δύο”)
Παράσταση με Μαριονέτες, για παιδιά, εφήβους, ενήλικες

Τρίτη 11 & Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, στις 8 μ.μ.