Οι String Demons έρχονται στο Half Note

Μετά από τις πρόσφατες εμφανίσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής με τον Ηλία Καρελλά και τα εκρηκτικά τους live το καλοκαίρι, οι String Demons έρχονται στο Half Note, την Πέμπτη 14 Απριλίου, για να παρουσιάσουν την ''Λεωφόρο Εγχόρδων''!
 
Η Λεωφόρος είναι ένας μεγάλος δρόμος που ενώνει διαφορετικά σημεία μίας πόλης. Έτσι, η Λεωφόρος Εγχόρδων είναι ένας μεγάλος δρόμος που ενώνει διαφορετικά σημεία της μουσικής, με ιδιαίτερο και απλό συνάμα τρόπο.
Τραγούδια, ορχηστρικά κομμάτια, συνθέσεις τους όπως ο Άλφα (που το ερμήνευσε ο Χ. Θηβαίος), The ImmortalBreathe, διασκευές τους που έχουν αγαπηθεί όπως το Σμυρναίικο Doctor αλλά και καινούργιες, σε έργα κλασικής, ροκ, παραδοσιακής μουσικής, Iron MaidenVivaldiΧατζιδάκιΘεοδωράκη, πολυαγαπημένα τραγούδια Ελληνικά και ξένα με την ανατρεπτική ματιά τους.
 
Πρόσφατη κυκλοφορία τους, η απόδοση τους στην "Ωδή στον Γ. Καραϊσκάκη" του Διονύση Σαββόπουλου, με τον εντελώς προσωπικό και ευφάνταστο τρόπο τους. 

Με όχημα τα έγχορδα, τις φωνές, τα κρουστά, οικεία μα και ολοκαίνουργια ακούσματα, μας προσκαλούν να τους ακολουθήσουμε στη μουσική τους Λεωφόρο, σε όλα ανεξαιρέτως τα "χωράφια" της μουσικής, χωρίς ταμπέλες και στεγανά, σε μία συναυλία που έχει χαρακτηριστεί ως ''ζωντανή απόλαυση των αισθήσεων''.

Οι String Demons είναι η Λυδία και ο Κωνσταντίνος Μπουντούνης.
Οι live εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό εκρηκτικές, χωρίς να χάνουν τη μαγεία και τον λυρισμό τους, ξεσηκώνουν μεγάλους και μικρούς, με την ατμόσφαιρα να γίνεται τουλάχιστον διονυσιακή όταν τα δάχτυλα τους ακουμπήσουν τα έγχορδα.
 
Οργάνωση παραγωγής: Melodica Art Productions
 
Info:
String Demons live @ Half Note
14 Απριλίου , Ώρα έναρξης 21:30 
Εισιτήρια: 10,12 ευρώ

 

Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς
Προπώληση - κρατήσεις : 210 9213310 ,  www.viva.gr – artinfo.gr
Πληροφορίες: https://www.halfnote.gr/
 


Ακολουθήστε τους String Demons:
Facebook | You Tube Instagram