Το βιενέζικο Κουαρτέτο Εγχόρδων “Auner Quartett” έρχεται στο Φεστιβάλ Δωδώνης

Το βιενέζικο Κουαρτέτο Εγχόρδων “AunerQuartett” έρχεται στο Φεστιβάλ Δωδώνης | Πέμπτη 29 Ιουλίου

Το διεθνούς φήμης κουαρτέτο εγχόρδων από τη Βιέννη, “AunerQuartet” έρχεται στη χώρα μας, καλεσμένο του Φεστιβάλ Δωδώνης. Την Πέμπτη 29 Ιουλίου τα μέλη του θα βρεθούν στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης, παρουσιάζοντας έργα των Νίκου Σκαλκώτα, Κωνσταντίας Γουρζή, FranzSchubert και LudwigvanBeethoven.

Το “AunerQuartet” αποτελείται από τους: DanielAuner (βιολί), BarbaradeMenezesGalanteAuner (βιολί), NikitaGerkusov (βιόλα) και KonstantinZelenin (βιολοντσέλο).

Τιμώμενη προσκεκλημένη της μεγάλης αυτής βραδιά, η κυρία Κωνσταντία Γουρζή, μαέστρος, συνθέτης και καθηγήτρια μουσικής και χορωδίας στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Μονάχου, η οποία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει παγκοσμίως.

Ο Δήμαρχος Δωδώνης, κύριος Χρήστος Ντακαλέτσης σημειώνει γι’ αυτή την τόσο σημαντική συναυλία: «Σηματοδοτώντας τη διαρκή βούληση καλλιτεχνικής διεύρυνσης των φιλοξενούμενων από το Φεστιβάλ φορέων, το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει μια εκδήλωση που ξεπερνά τα στενά γεωγραφικά όρια του τόπου και της χώρας μας, καθώς με πολύ μεγάλη χαρά φιλοξενούμε το διεθνούς φήμης Κουαρτέτο Εγχόρδων AunerQuartett, σε συνεργασία με την Αυστριακή Πρεσβεία της Αθήνας, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Εξωτερικών».

Πληροφορίες εκδήλωσης
Ελληνο-Αυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι

Συναυλία από το Αυστριακό διεθνούς φήμης

μουσικό σύνολο AunerQuartett


Πού:
Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης
Πότε: Πέμπτη 29 Ιουλίου, στις 20:30
Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες εκδήλωσης
Ελληνο-Αυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι
Συναυλία από το Αυστριακό διεθνούς φήμης
μουσικό σύνολο Auner Quartett

Πού: Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης
Πότε: Πέμπτη 29 Ιουλίου, στις 20:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ