CONNECT YOUR CITY - Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

3 ΙΟΥΛΙΟΥ – 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

30 ΗΜΕΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Με κοινωνικό, εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό χαρακτήρα ευαισθητοποίησης για τον συνάνθρωπο, το περιβάλλον, τους τετράποδους φίλους μας, την ανακύκλωση, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό.

20 ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ

Το CONNECT YOUR CITY κάνει τον εθελοντισμό παιχνίδι μέσα από μια εφαρμογή για κινητά που σε «προκαλεί» να αλλάξεις την κοινωνία!

Οι νέοι που επιθυμούν να ενεργοποιηθούν ως πολίτες και να προσφέρουν στην κοινότητα τους, έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια ουσιαστική αλλαγή χάρη στο περιεχόμενο των δράσεων που προσφέρει η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Πρόκειται για δράσεις με εθελοντικό περιεχόμενο, ανάπτυξης δεξιοτήτων των νέων καθώς και δράσεις που αφορούν στη ψυχαγωγία και την ομαδική προσπάθεια. Παράλληλα η εφαρμογή έχει ποικιλόμορφο χαρακτήρα, όπου ο κάθε νέος μπορεί να βρει αυτό που τον ενδιαφέρει ή τον εμπνέει.

Μεταξύ άλλων τα challenges:

*Δώσε παιχνίδια, δώσε χαμόγελα: Όλοι κρατάμε στο σπίτι μας παιχνίδια που δε χρειαζόμαστε. Φέρε μια σακούλα παιχνίδια στο Connect your City και βγάλε φωτογραφία. Τα παιχνίδια μέσω του CONNECT θα δοθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.  

*Τέχνη του δρόμου: Οι βόλτες στην πόλη είναι πηγή έμπνευσης!  Φωτογράφισε τις street art δημιουργίες που σε εμπνέουν και μοιράσου μαζί μας το λόγο!

*Στη Νοηματική: Μάθε πως να λες το όνομα σου στη νοηματική, μοιράσου το βίντεο με τους φίλους σου και παρακίνησε τους να ξεκινήσουν μια νέα δραστηριότητα.

*Βοήθεια στα αδέσποτα: Βρες ένα αδέσποτο ζώο και φρόντισε το προσφέροντας νερό και τροφή.

Παράλληλα δράσεις που αφορούν στη βοήθεια στο σπίτι, τη δενδροφύτευση και τον καθαρισμό παραλίων, την ανακύκλωση, την εκπαίδευση ατόμων με ειδικές ικανότητες, υπαίθρια live & αυτοσχέδιες performances κ.α

Η διαδικασία είναι απλή:

Ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους είναι ο νικητής.

Τα δώρα; Πολλά ! Μεταξύ άλλων αθλητικά είδη αξίας 4000 ευρώ!

 

Πώς λειτουργεί;

*Κάνεις εγγραφή στην εφαρμογή (διαθέσιμη για android και πολύ σύντομα για IOS) που θα βρεις στο κινητό σου και βρίσκεις μια μεγάλη ποικιλία από δράσεις που μπορείς να υλοποιήσεις.

*Αναζητάς τη δράση που σου προσελκύει το ενδιαφέρον, την «αποδέχεσαι» και ταυτόχρονα ενεργοποιείται στο λογαριασμό σου.

*Μόλις πραγματοποιήσεις τη δράση, στέλνεις φωτογραφία ή link από δημοσίευση στα socialmedia ως αποδεικτικό στοιχείο.

Αμέσως μετά οι διαχειριστές της εφαρμογής εξετάζουν τα αποδεικτικά και κρίνουν αν έχει ολοκληρωθεί η δράση. Όταν ο χρήστης επιτυχώς ολοκληρώσει μια δράση, αποκτά ορισμένους πόντους τους οποίους συλλέγει και μπορεί να εξαργυρώσει σε δώρα και προνόμια από τους συνεργαζόμενους φορείς.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε εδώ !

Tο CONNECT YOUR CITY είναι το πρώτο ολοκληρωμένο Κέντρο Νέων στην Ελλάδα, τo οποίo δραστηριοποιείται στο επίπεδο της γειτονιάς. Πρόκειται για έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης νέων ηλικίας 16 έως 30 ετών, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους - μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων - και στο τέλος να έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στην αγορά εργασίας, μέσω του Job Club

Το CONNECT YOUR CITY επιχειρεί να προσφέρει στη νέα γενιά μια διαδραστική πλατφόρμα επικοινωνίας και δράσης

Find us on facebook→
Follow us on Instagram→
Subscribe to our
youtube channel→

 
 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54