ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ: Η Νέα Κανονικότητα θα έρθει μία εβδομάδα μετά για τον Χριστόφορο Ζαραλίκο

Η προγραμματισμένη πρεμιέρα για την stand up comedy παράσταση «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στον θερινό κινηματογράφο Τριανόν μεταφέρεται την Τετάρτη 10 Ιουνίου λόγω άστατων καιρικών συνθηκών.
Οι θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια θα τους δοθεί η δυνατότητα είτε να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους σε νέα ημερομηνία, είτε να λάβουν τα χρήματα τους πίσω σε συνεννόηση με τον θερινό κινηματογράφο Τριανόν στο τηλέφωνο 210 8215469.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ
«Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά»
Open air Κινηματογράφος ΤΡΙΑΝΟΝ
Έναρξη Τετάρτη 10 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη
 
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο καλύτερος κωμικός του κόσμου σύμφωνα με την έγκυρη γνώμη της μάνας του, μας δίνει ραντεβού τις Τετάρτες του Καλοκαιριού στον open air κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ που ανοίγει και φέτος την οροφή του και μετατρέπεται σε θερινό στο κέντρο της πόλης!
Η sold out παράσταση «Επιστροφή στην Κανονικότητα» που ξεκίνησε τον χειμώνα και διακόπηκε λόγω τον περιοριστικών μέτρων για την πανδημία μεταφέρεται ανανεωμένη στο ΤΡΙΑΝΟΝ τηρώντας όλα τα μέτρα χαλάρωσης που ανακοινώθηκαν για τη μετά καραντίνα εποχή.
Στην stand up comedy παράσταση «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» θα υπάρχει – όπως πάντα – κοινωνική και πολιτική σάτιρα μέχρι να του βάλουν τσιμέντο στα πόδια και να τον πετάξουν σε μια μπανιέρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα!
Open up: οι μαθητές από τα σεμινάρια stand up comedy του Χριστοφόρου Ζαραλίκου.
Στην παράσταση συμμετέχουν: Εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, 3 Εισαγγελείς και 5 Λοιμωξιολόγοι, 2 Επιδημιολόγοι, τα ΜΑΤ και μέλη στης ομάδας «ΔΙΑΣ»
Ηχοληψία: Άρης Πρόδρομος.
 
Πληροφορίες
ΤΡΙΑΝΟΝ
Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια)
Tηλ.: +30 210 8215469
Πρεμιέρα Τετάρτη 10 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη
Έναρξη: 21:00
Διάρκεια: 90’
Γενική Τιμή εισιτηρίου Θέασης: 12€
Ειδική Τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 8€
Προπώληση στα Ταμεία του Τριανόν και στο Viva.gr:https://bit.ly/2LXLZkU

Links:
Site: https://zaralikos.gr/
FB: https://www.facebook.com/Christoforos.Zaralikos/
Youtube: https://www.youtube.com/user/zaraleaksTV
Twitter: https://twitter.com/zaralikos
http://www.trianon.gr
https://www.facebook.com/cinetrianon/