"ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ" Μια νύχτα μαγική στο Half Note Jazz Club με την Όλγα Βενέτη

H μοναδική Όλγα Βενέτη τραγουδά Έλληνες και ξένους συνθέτες, αφού μας υπόσχεται: “Μια Πόλη μαγική” και φωνάζει “Ζω” η Όλγα θα μας στείλει τα δικά της “Γαλάζια Γράμματα”. Κομμάτια που έχουμε αγαπήσει, τραγουδήσει και που έχουν συνοδεύσει τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής μας- του Χατζηνάσιου, του Χατζιδάκι ή του Σπανού- από την Ελλάδα και την Ευρώπη έως τη μακρινή Αμερική  και από το “Θα σ 'αγαπώ” έως το “Amado Mio” και το “Je t' aime” θα μας ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο από τη σκηνή του Half Note.

Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της, η αισθαντική φωνή της Ολγας θα ερμηνεύσει εμβληματικούς Έλληνες και ξένους συνθέτες με σταθμούς μεγάλων τραγουδιών όπως: Μακριά στο Κατμαντού (Νίκος Γκάτσος), Θα σ΄αγαπώ (Γιάννης Καλαμίτσης-Γιώργος Χατζηνάσιος), Μαγική Πόλη (Μάνος Χατζιδάκις), Aν σ αρνηθώ αγάπη μου (Δανάη Στρατηγοπούλου-Μίμης Πλέσσας), Ξύπνα αγάπη μου (Κώστας Γιαννίδης), Aline (Christophe) και πολλά ακόμη.  Ανάμεσα σ΄ αυτά και το δικό της τραγούδι,  “Για σένα” που ηχογράφησε και κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες.

Ζω για να τραγουδώ, ο τίτλος της μιας και μοναδικής βραδιάς στο Half Νote Jazz club και όπως κάθε φορά η Όλγα Βενέτη θα καταθέσει την ψυχή της.

Μια μουσική συνάντηση που δεν πρέπει να χάσετε!

Την Όλγα Βενέτη συνοδεύουν οι:

Μουσικοί:

Γιώργος Ζηκογιάννης (ηλεκτρικό μπάσο )

Διονύσης Αγαλιανός (τρομπέτα )

Γρηγόρης Συντρίδης (τύμπανα)
Μιχάλης Παπαδάκηs ( πιάνο )

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς

Πληροφορίες – Κρατήσεις:
210 9213310
www.halfnote.gr
www.facebook.com/halfnote.gr