ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ Μάριος Φραγκούλης & Big Band Christmas in Athens

Παρασκευή 27, Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019
20:30

Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

 

Guest star | Deborah Myers

Μουσική διεύθυνση | Λουκάς Καρυτινός 

 

Συμπαραγωγή 

Αrietta – ΜΜΑ


Η προπώληση συνεχίζεται!
 
Εν αναμονή του νέου χρόνου, το γιορτινό Μέγαρο υποδέχεται την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 8:30 μ.μ. τον Μάριο Φραγκούλη σε δύο λαμπερές συναυλίες στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, με ένα πρόγραμμα από αγαπημένα τραγούδια που ο διεθνώς αναγνωρισμένος τενόρος ετοίμασε ειδικά για τη χριστουγεννιάτικη Αθήνα. Christmas in Athens: το ιδανικό soundtrack για να αποχαιρετήσει η πόλη το 2019 και να υποδεχτεί το 2020 και τη νέα δεκαετία! Σημειώστε τις ημερομηνίες και ελάτε με χαρούμενη διάθεση και χαμόγελο!

Και τις δύο βραδιές, ο Μάριος Φραγκούλης ξανασυναντά στη σκηνή, ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια από την τελευταία τους κοινή εμφάνιση, τη γοητευτική σοπράνο Deborah Myers, με την οποία έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, τόσο δισκογραφικά όσο και στο πλαίσιο περιοδειών ανά τον κόσμο. Η συνάντησή τους, τις παραμονές της καινούργιας χρονιάς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αποτελεί είδηση για το κοινό που παρακολουθεί τη διαδρομή του φημισμένου ερμηνευτή. Τους δύο καλλιτέχνες πλαισιώνουν οι εξαίρετοι μουσικοί της Big Band υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού.

Ο έλληνας τενόρος που έχει συμπράξει με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη ενθουσιάζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall και σε δεκάδες αίθουσες από την Αμερική ως την Ασία, επιστρέφει στην Αθήνα, στην καρδιά των εορτών, και υπόσχεται να μας εκπλήξει για άλλη μια φορά με τις επιλογές του και να μας χαρίσει, όπως πάντα, αξέχαστες μουσικές στιγμές. Θα ερμηνεύσει τραγούδια από όλο τον κόσμο και από δημοφιλή μιούζικαλ αλλά και αξεπέραστα Christmas standards όπως τα White Christmas, Silent Night, I'll be home for Christmas, Have yourself a Merry Little Christmas και Ave Maria.

Οι δύο συναυλίες με τίτλο Christmas in Athens του Μάριου Φραγκούλη εντάσσονται στο πλαίσιο του κύκλου Χριστούγεννα στο Μέγαρο και αποτελούν συμπαραγωγή της Arietta και του ΜΜΑ.
INFO

ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ & BIG BAND,
Christmas in Athens

Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, Μέγαρο Μουσικής

Συμμετέχει η Deborah Myers
Mουσική  διεύθυνση: Λουκάς Καρυτινός

Ώρα έναρξης: 20.30

 
Τιμές εισιτηρίων
Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι: € 12
Ζώνη Ε: € 25
Ζώνη Δ: € 33
Ζώνη Γ: € 40
Ζώνη Β: € 48
Ζώνη Α: € 54
Διακεκριμένη Ζώνη: € 60


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
210 72 82 333
και σε όλα τα καταστήματα public


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

210 72 82 333

http://www.megaron.gr 

https://www.facebook.com/megaron.gr   

https://www.instagram.com/megaron_athens/  

https://www.youtube.com/user/AthensConcertHall

https://twitter.com/MegaronAthens 

https://plus.google.com/+MegaronGr 

https://www.pinterest.com/megaronathens/