Ο Δημήτρης Μητσοτάκης στο Baraga Cafe στους Αγίους Αναργύρους

 • Ο συνθέτης, στιχουργός, και συγγραφέας Δημήτρης Μητσοτάκης ευρύτερα γνωστός από το συγκρότημα «Ενδελέχεια», που υπήρξε ένα από τα επιδραστικότερα αλλά και δημοφιλέστερα σχήματα της δεκαετίας του '90, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο στην 25ετή δημιουργική του πορεία. Με 12 δισκογραφικά άλμπουμ και αρκετές ανεξάρτητες διαδικτυακές κυκλοφορίες στο ενεργητικό του, ξεκινώντας από την εποχή των “Βουτιά από ψηλά”, “Δεν είμαι αυτός που θες”, “Τι τραγούδι να σου πω”, “Διαμαντένια προβλήτα”, περνάει μέσα από τις νεώτερες αναζητήσεις των Ευδαιμονικών “Αν” και “Ρώτα” και φτάνει στη σημερινή προσωπική του διαδρομή που εκφράζεται με ψηφιακά single που δημοσιεύει στο προσωπικό του κανάλι στο Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCcezSFbGjsPhCoDuvzgFMYA?view_as=subscriber και στο Spotify https://open.spotify.com/artist/78AY8zdeNUSS4JhySbxZjZ .

  Τραγούδια όπως τα ποιητικά "Κοιτώ ψηλά", “Αγάπες δίχως σώμα”,", το σαρκαστικό “Βουλιάζω”, ή τα εμπρηστικά “Δεν χωράμε όλοι” και “Σαπίσαμε κι εμείς”. Ένα μουσικό ταξίδι στο σύνολο της μουσικής του εργασίας με σταθμούς στα πιο γνωστά του και δημοφιλή τραγούδια.

  Μας προσκαλεί σε μια βραδιά γεμάτη από την ελληνικές ροκ, και όχι μόνο, μελωδίες που εδώ και δυο δεκαετίες ντύνουν τους ξεχωριστούς άλλοτε λυρικούς και άλλοτε καυστικούς του στίχους. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν αγαπημένες διασκευές από το ευρύτερο φάσμα του ελληνικού τραγουδιού.

  Δημήτρης Μητσοτάκης: τραγούδι, κιθάρα.
  Μαζί του η Αρετή Κοκκίνου: κιθάρα, φωνητικά.

  Baraga C
  Σάββατο 13/4 στις 21:30

 •  
   
  Baraga Cafe
  Κρυονερίου 16 (Αρη Βελουχιώτη), Άγιοι Ανλαργυροι