Νέα Θεατρική Σεζόν του Θεάτρου Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο - White Puppet

Το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο White Puppet ξεκινάει τη νέα θεατρική σεζόν το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Σεπτεμβρίου στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ


ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ (από 9/9)

Στις 11:00 "ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ" Για 13η σεζόν!
Μια μοναδική παράσταση για παιδιά 1,5-3,5 ετών. Μια χαρούμενη και πολύχρωμη ιστορία για βρέφη από 1,5 ετών που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους και παίζεται εδώ και 12 χρόνια σε όλη την Ελλάδα, με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

Στις 12:15 "ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ" Για 8η σεζόν!
Μια πρωτότυπη διασκευή του κλασικού παραμυθιού σε μουσική Πλάτωνα Ανδριτσάκη, για παιδιά 2,5 έως 5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών !

Στις 17:30 " ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ" Η πρεμιέρα μας!
Μια παράσταση με ηθοποιούς και κούκλες για όλη την οικογένεια.
Καλούμε τα παιδιά άνω των 5 ετών να δουν αυτή την πραγματικά μοναδική και πρωτότυπη παράσταση η οποία μιλάει με τη γλώσσα των εικόνων, των ήχων και των συμβόλων για τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή των ανθρώπων. Ηθοποιοί, κούκλες, ζωγραφική με την άμμο θα μεταφέρουν τους θεατές σε έναν κόσμο παραμυθένιο, όπου οι ήρωες θα τους μιλήσουν για τη χαρά και την ελπίδα, την αγάπη και τη γενναιοδωρία, τα όνειρα και την ευτυχία.
Μετά την παράσταση πραγματοποιείται εργαστήρι όπου όλοι οι θεατές θα μπορέσουν να φτιάξουν το “Καραβάκι με τα όνειρα" και να γνωριστούν με την τέχνη του Sand Art, ζωγραφίζοντας στην άμμο.


ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ (από 10/9)

Στις 11:00 "ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ" Για 2η σεζόν!
Μια μαγική παράσταση για παιδιά 1,5-3,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες, τεχνική SAND ART και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

Στις 12:15 "Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ" Για 9η σεζόν!
Το γνωστό παραμύθι μεταμορφώνεται σε ένα πρωτότυπο κουκλοθεατρικό μιούζικαλ, χαρούμενο και αισιόδοξο, για παιδιά 2,5-5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

Στις 17:30 "ΠΕΤΑ,ΛΟΥΔΑ!" Για 8η σεζόν!
Μια παραμυθένια ιστορία για παιδιά 2,5-5,5 ετών με ηθοποιό, κούκλες, ενεργή συμμετοχή των παιδιών και τεχνική SAND ART - εικόνες στην άμμο που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους!
 

Έναρξη: Σαββατοκύριακο 9 & 10 Σεπτεμβρίου 2017

Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο White Puppet
Χώρος Τέχνης Ασωμάτων
Αγίων Ασωμάτων 6, Θησείο (δίπλα στο ΗΣΑΠ Θησείο)
Τηλ: 211-8009838 & 697-3631659
Ενιαία τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ