Ένας μακρύς μονόλογος του Δημήτρη Παπαχρήστου για τις μέρες της εξέγερσης του «Πολυτεχνείου»…

 Ένα μονο-
πλάνο με την κάμερα στο χέρι από το Σταύρο Ιωάννου…
Τα φώτα της Εθνικής οδού συνταγμένα και βαριά...Ένα
ταξίδι κατάδυσης στο λαβύρινθο της μνήμης…
47 min, Copyright 2014, Πρωτότυπη Γλώσσα: Ελληνική

Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΗ  -


21:00 ΑΚΡΙΒΩΣ 
ΣΤΟ ΠΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ (Πολιτιστικό Στέκι) ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 34 ΑΘΗΝΑ (Πίσω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - Πολυτεχνείο ) ΧΑΡΤΗΣ ΕΔΩ http://goo.gl/maps/WE4GR
Κρατήσεις στα τηλ. 6972531319 , 2108210081,6984782638
ΕΙΣΟΔΟΣ : ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΙΩΑΝΝΟΥ 

& ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 ΜΕ ΤΟΥΣ 
ΣΑΚΗ ΤΣΙΛΙΚΗ 
ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΡΙΑΝΟ 
ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
ΕΛΕΝΑ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ



"ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ"

Παραγωγός:FILMODE

Σκηνοθέτης,Φωτογράφος, Ηχολήπτης:Σταύρος Ιωάννου

Βοηθός Σκηνοθέτη:Νεφέλη Ιωάννου

Mοντέρ:Τζανέτος Κομηνέας




Σταύρος Ιωάννου

Γεννήθηκε στην Εύβοια και σπούδασε στην Αθήνα

κινηματογράφο, στη σχολή Σταυράκου.

Έχει σκηνοθετήσει δεκάδες ντοκιμαντέρ για την, ΕΡΤ, το

Υπουργείο Πολιτισμού και άλλους δημόσιους οργα-

νισμούς. Έχει συνεργαστεί με τηλεοπτικά δίκτυα του

εξωτερικού και σημαντικές ταινίες του έχουν Βραβευτεί

σε Διεθνή Φεστιβάλ και στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Η ταινία του μυθοπλασίας «Κλειστοί δρόμοι» (παρα-

γωγή 2000) συμμετείχε στο Διεθνές φεστιβάλ Βερολί-

νου (2001) και σε 20 ακόμα Διεθνή φεστιβάλ.

Έχει διατελέσει Αν. Γενικός Γραμματέας της Εταιρίας

Ελλήνων Σκηνοθετών. Είναι ιδρυτής και Διευ-

θυντής του Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας.

Ενδεικτική Φιλμογραφία

1980 Αντιά

1990 Τα μάρμαρα του Παρθενώνα

1994 ‘Εστιν Ουν Τραγωδία

2005 Κακολύρι

2006 Ικέτες

2000 Κλειστοί Δρόμοι

2009 Χορεύοντας στον πάγο