Πασχαλινό Bazaar 21 και 22 Απριλίου της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης ΟΚΑΝΑ:

Πασχαλινό Bazaar

Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης ΟΚΑΝΑ

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο πασχαλινό bazaar της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης ΟΚΑΝΑ, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Απριλίου 2016 στο χώρο της Μονάδας (Σμύρνης 36, Αθήνα), από τις 11.00 π.μ. ως τις 20.00 μ.μ.

Φέτος για πρώτη χρονιά, η Μονάδα Κοινωνικής Επανένταξης ΟΚΑΝΑ αποφάσισε να υλοποιήσει ένα 'τολμηρό' εγχείρημα. Να ανοίξει το χώρο της και να δείξει ένα μέρος της δουλειάς που γίνεται εδώ, πιο έξω από τα στενά θεραπευτικά πλαίσια.

Να καλέσει φίλους και υποστηρικτές της στο 'μικρό μας σπίτι' και να τους δώσει την ευκαιρία να δουν από κοντά λίγη από την προσπάθεια των μελών για να ξανακερδίσουν πίσω τη ζωή τους.

Η ανάγκη για να ανοίξουμε έναν πιο πολυφωνικό διάλογο με την κοινωνία μας οδήγησε στο να δουλέψουμε με πολύ μεράκι με τα χέρια μας και την ψυχή μας, ώστε να πραγματοποιήσουμε ένα Bazaar με πράγματα φτιαγμένα από τα μέλη και το προσωπικό της Μονάδας. Μπορείτε να βρείτε πασχαλινές λαμπάδες, κεριά αλλά και πολλές χειροποίητες δημιουργίες για τα δώρα σας.

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να παρευρεθείτε στη δράση μας αυτή και να μας υποστηρίξετε με τη δική σας παρουσία, ενθαρρύνοντας ουσιαστικά την προσπάθεια των μελών να αρθρώσουν τη δική τους παρουσία ζωής.

Τα μέλη και το προσωπικό της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης


Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20/04/2016 - 04:27