Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου ‏- Root και Blasphemy

Φέτος κλείνουν 10 χρόνια από την κυκλοφορία του album Blah Blasphemy των Active Member, του πρώτου δίσκου που κυκλοφόρησε ανεξάρτητα από το label 8ctagon (μετά την ιστορική «Διαμαρτυρία» του 1993). Το 2005 οι Active Member είχαν πια λύσει τις όποιες σχέσεις τους με την Warner και ξεκινούσαν ανεξάρτητα μια σημαντική μουσική πορεία, με πολλές και χαρακτηριστικές δουλειές τους και ποικίλα μουσικά και κινηματογραφικά project και όχι μόνο. 
Το album αυτό μόλις κυκλοφόρησε πάλι από το δισκάδικο του B.D Foxmoor, frontman και εμπνευστή των Active Member, τοAmberola Vinyl Store.

Για να γιορτάσουμε αυτή την κυκλοφορία και τα 10 χρόνια από την πρώτη έκδοση τραγουδιών όπως  ΚάμεραστραμμένηΆμοιρεγείτοναΔέσεκόκκινο πανί,Τιάλλοφοβάσαι... θα μαζευτούμε σε έναν καινούριο χώρο στο Θησείο (τον πρώην "Στάβλο" στην Ηρακλειδών) που μόλις άνοιξε και ήδη έχει αγκαλιάσει την γειτονική Amberola και το lowbap. Ονομάζεται Root artspace. 
Εκεί, την Τσικνοπέμπτη στις 12 Φεβρουαρίου θα συναντηθούμε και πάλι με τον τότε Dj του γκρουπ, τον Dj Bookerγια ένα μοναδικό Dj set μαζί με τον B.D.Foxmoor!
 Αφορμή να ξαναβρεθούμε μετά από τόσα χρόνια. 
Είσοδος ελεύθερη. 

Έναρξη 20:00 (μην αργήσετε!) 

(Στον χώρο του Root θα μπορείτε να βρείτε και την επανέκδοση του Blah Blasphemy σε τιμή έκπληξη, καθώς στον χώρο λειτουργεί και δισκοπωλείο.) 


Διεύθυνση: Ηρακλειδών 10, Θησείο (Παλιά Αθήνα) 
(200 μέτρα από το μετρό Θησείο)