Η “Αφύλαχτη Διάβαση” ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη και ανοίγει τον φάκελο των δημοκρατικών ελευθεριών στην Τουρκία

H “Αφύλαχτη Διάβαση” ταξιδεύει στην Τουρκία και ανοίγει ξανά τον φάκελο της ελευθερίας του τύπου στην Τουρκία. Επισκέπτεται τα γραφεία της εφημερίδας Zaman και του ειδησεογραφικού πρακτορείου Cihan, συνομιλεί με εκπροσώπους από το ίδρυμα Συγγραφέων και Δημοσιογράφων και ξεναγείται στην έδρα του διεθνούς ανθρωπιστικού οργανισμού Kimse Yok Mu.
Παραγωγή – δημοσιογραφική επιμέλεια και παρουσίαση: Θωμάς Σίδερης. 
"Αυτή την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, 6-8 το απόγευμα, στο Β’ Πρόγραμμα της ERTopen και σε επανάληψη από το δίκτυο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Στην εκπομπή μιλούν μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος και διάσημος τηλεπαρουσιαστής Turan Görüryilmaz, ο αθλητικογράφος Hakan Yagcioglu, ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής διεθνών θεμάτων του Kimse Yok Mu Levent Eyüboğlu και η Ελληνίδα φωτογράφος Σοφία Ζαχαριάδη, η οποία συμμετέχει σε προγράμματα του οργανισμού σε διάφορα μέρη του κόσμου.  Ζωντανά στο στούντιο, ο εκπρόσωπος του οργανισμού Hasan Dalan. To Kimse Yok Mu παρά την τεράστια προσφορά και δράση του σε παγκόσμιο επίπεδο βρέθηκε στο στόχαστρο του Ερντογάν, ο οποίος εξαπέλυσε εναντίον του ολομέτωπη επίθεση μπλοκάροντας τις καμπάνιες του μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Στο μεταξύ, το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ και το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Kimse Yok Mu  διοργάνωσαν την περασμένη Πέμπτη επιστημονική συνάντηση στην Αθήνα με θέμα Κοινωνικά Δίκτυα και Φιλανθρωπία. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου International Conference on Social Media for Good που θα υλοποιηθεί στις 14-16 Μαΐου 2015 στην Κωνσταντινούπολη. Από πλευράς Τουρκίας συμμετείχαν οι Erkan Saka, Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Bilgi της Κωνσταντινούπολης και Önder Çetin, Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Fatih της Κωνσταντινούπολης. Η συνάντηση θα επαναληφθεί στην Κωνσταντινούπολη με τη συμμετοχή Ελλήνων καθηγητών.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54