Στα φώτα της ράμπας

Η ραδιοφωνική εκπομπή για το Θέατρο με τον Γιάννη Γαβρίλη κάθε Δευτέρα 13.00-14.00 από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕrtOpen.

Τη Δευτέρα10 Νοεμβρίου θα φιλοξενηθούν:

Στο πρώτο ημίωρο. Ο Γιώργος Νινιός και η Στέλλα Κρούσκα. Θα παραβρεθούν στον ραδιοθάλαμο του Δευτέρου Προγράμματος για να αναφερθούν στην παράσταση του έργου της Λείας Βιτάλη που πρωταγωνιστούν και που έχει ανέβει για δεύτερη χρονιά στο ''Studio Μαυρομιχάλη'' της οδού Μαυρομιχάλη για δεύτερη χρονιά και μετά την καλοκαιρινή περιοδεία τους. Σημειωτέον οτι θα διεκδικήσουν τέσσερα βραβεία στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του περιοδικού ''Αθηνοράματος'' στις 11 Νοεμβρίου. Καλύτερης Παράστασης,

 Ανδρικού Ρόλου για τον Γ. Νινιό,

Γυναικείου Ρόλου για την Στέλλα Κρούσκα

 Για την Συγγραφή Νεοελληνικού Έργου για την Λεία Βιτάλη

Ο σκηνοθέτης Βασ. Νικολαίδης στο δεύτερο ημίωρο συζητά με τον Γιάννη Γαβρίλη για το Θεατρικό έργο των Τούλιο Πινέλι και Μπερναντίνο Τσαπόνι, βασισμένο στο σενάριο της ομώνυμης ταινίας του Φεντερίκο Φελίνι '' La Srada'', που έχει σκηνοθετήσει και που από τις 7 Νοεμβρίου θα παρίσταται στο Θέατρο ''Victoria''.

Παράλληλα με την παρουσίαση των δύο αυτών παραστάσεων από τους συντελεστές τους, θα μεταδοθούν και χαρακτηριστικά αποσπάσματα που κατά αποκλειστικότητα έχει εξασφαλίσει η εκπομπή.

Συντονιστείτε ''www.ertopen.gr.'', διαδώστε το, επικοινωνήστε με την εκπομπή με γραπτό μήνυμα. 2Π κενό, το μήνυμα σας και αποστολή στο 54045.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08/11/2014 - 00:51