Διέγραψαν όλη την οργάνωση του ΚΚΕ γιατί στηρίζει τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με το left.gr - Για ωμή προβοκάτσια κάνει λόγο το ΚΚΕ

«Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΚΚΕ,η οποία διέγραψε όλα τα μέλη(πλην ενός) της κομματικής οργάνωσης του ΚΚΕ στην Κόνιτσα, μιας και υποστήριζαν πως θα πρέπει να στηριχθεί ως υποψήφιος δήμαρχος Κόνιτσας ο Σταύρος Κυρτσόγλου, ο οποίος θα στηριχθεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ.» αναφέρεται σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα left.gr

 

«Πέρα από το ανυπόστατο ψέμα και την προσπάθεια συνειδητής συκοφάντησης του Κόμματος, φαίνεται ότι ορισμένοι επιστρατεύουν και την ωμή προβοκάτσια απέναντι στις θέσεις του Κόμματος, τα μέλη, τα στελέχη του, τους φίλους και οπαδούς του, προκειμένου να πολεμήσουν το ΚΚΕ» αναφέρεται στην ανακοίνωση-απάντηση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

 

 

 


 

Διαψεύδει κατηγορηματικά η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας του ΚΚΕ τα προβοκατόρικα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης περί δήθεν διαγραφής της ΚΟΒ Κόνιτσας επειδή δήθεν θέλησαν να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ .Πέρα από το ανυπόστατο ψέμα και την προσπάθεια συνειδητής συκοφάντησης του Κόμματος, φαίνεται ότι ορισμένοι επιστρατεύουν και την ωμή προβοκάτσια απέναντι στις θέσεις του Κόμματος, τα μέλη, τα στελέχη του, τους φίλους και οπαδούς του, προκειμένου να πολεμήσουν το ΚΚΕ αναφέρει η ανακοίνωση κάνοντας λόγο για μυθεύματα τα οποία δημοσιεύθηκαν και αναπαράχθηκαν με ευκολία σε διάφορα διαδικτυακά μέσα.

Η ανακοίνωση:

«Με ευκολία φαίνεται να υιοθετούνται από το "Epirusgate"(διαδικτυακή πύλη "ενημέρωσης" υποτίθεται) και άλλες ιστοσελίδες, όπως αυτή του ΣΥΡΙΖΑ ("left.gr") που έσπευσαν να τα αναπαράγουν, διάφορα μυθεύματα σχετικά με το ΚΚΕ και τις Οργανώσεις του. Αυτή τη φορά, απασχολεί η δήθεν διαγραφή μιας ολόκληρης κομματικής οργάνωσης – της ΚΟΒ Κόνιτσας – με αφορμή τη δήθεν διαφωνία των κομματικών μελών εκεί, σχετικά με τη στήριξη του δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ!

Πέρα από το ανυπόστατο ψέμα και την προσπάθεια συνειδητής συκοφάντησης του Κόμματος, φαίνεται ότι ορισμένοι επιστρατεύουν και την ωμή προβοκάτσια απέναντι στις θέσεις του Κόμματος, τα μέλη, τα στελέχη του, τους φίλους και οπαδούς του, προκειμένου να πολεμήσουν το ΚΚΕ.

Δεν θα τους περάσει! Το ΚΚΕ, απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, δίνει τη μάχη των τριπλών εκλογικών αναμετρήσεων του Μαΐου, ΕΝΙΑΙΑ, μαχητικά και αποφασιστικά με στόχο, ένα ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ, μέσα και έξω από το ευρωκοινοβούλιο, τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, στους χώρους εργασίας, τα σωματεία, τους συλλόγους... ΠΑΝΤΟΥ!

Δεν αξίζει περισσότερη κατανάλωση μελανιού. Ο λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας καταδικάσει τους προβοκάτορες».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20/02/2014 - 17:53