Συνελήφθη ο Άγγελος Φιλιππίδης

Στα χέρια των τουρκικών αρχών, μετά την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης, βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εντοπισμός του κ. Φιλιππίδη έγινε μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Αν και ο ίδιος τις προηγούμενες ημέρες, σε τηλεφωνικές του παρεμβάσεις άφηνε να εννοηθεί ότι βρίσκεται στην Αμερική, οι αρχές τον εντόπισαν στη γειτονική χώρα. Μάλιστα, ο κ. Φιλιππίδης έλεγε χαρακτηριστικά ότι θα επέστρεφε στην Ελλάδα στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.
 

Η αστυνομία για τη σύλληψη του Αγγελου Φιλιππίδη


Η σύλληψη του 'Άγγελου Φιλιππίδη, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, έγινε χθες το βράδυ σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη μετά από πληροφορίες που διαβίβασε η Ελληνική Αστυνομία στις τουρκικές αρχές. Ο πρώην πρόεδρος του Τ.Τ. αναζητείτο με διεθνές ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Κατά τη σύλληψη στο ξενοδοχείο βρέθηκε στην κατοχή του χρηματικό ποσό και συγκεκριμένα 311 λίρες Τουρκίας, 5.615 ευρώ, 1.005 λίρες Αγγλίας, 18.090 δολάρια Χονγκ - Κονγκ, 220 φράγκα Ελβετίας και 1.514 δολάρια ΗΠΑ. Παράλληλα, ο 'Άγγελος Φιλιππίδης είχε στην κατοχή του άδεια παραμονής στην Ελβετία και άδειες ικανότητας οδήγησης αλλοδαπών Αρχών, καθώς και δύο διαβατήρια ελληνικών Αρχών, εκ των οποίων το ένα είχε λήξει. Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε μεταβεί από τη χώρα μας στην Κωνσταντινούπολη στις 03-01-2014, όπου και παρέμενε μέχρι τη σύλληψή του.

 

Πηγές: real, ΑΜΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11/01/2014 - 16:11