ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΟΚΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΑΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΙΝ

Επίθεση από «αγνώστους” δέχτηκε η εφημερίδα Πριν και τα γραφεία της στον 4ο όροφο της οδού Κλεισόβης 9, στην πλατεία Κάνιγγος το Σάββατο βράδυ 28 Ιουλίου.

Μπήκαν στα γραφεία της εφημερίδας σπάζοντας τις πόρτες στο κτίριο που φιλοξενεί τα γραφεία του Πριν, καθώς και του ΝΑΡ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση. Η επίθεση είχε όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλίτικης ενέργειας, οι άγνωστοι δράστες δεν έκλεψαν τίποτα, δεν προκάλεσαν καταστροφές, αλλά έκαναν «φύλλο και φτερό» τα γραφεία του Πριν καθώς και τα γραφεία των πολιτικής οργάνωσης ΝΑΡ και της νεολαίας νΚΑ.


Το περιστατικό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αφού την Κυριακή 8 Ιούλη, «άγνωστοι” διαρρήκτες παραβίασαν την πόρτα της εισόδου του σπιτιού μέλους του Κ.Σ. του ΝΑΡ που δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, και αφαίρεσαν αποκλειστικά πολιτικά κείμενα, σημειώσεις πολιτικών τοποθετήσεων, προσωπικές φωτογραφίες και κλειδιά.

Η ΟΚΔΕ. εκφράζει την αλληλεγγύη της και καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας και της πολιτικής  οργάνωσης ΝΑΡ. Τα μνημόνια και όλες οι πολιτικές  δυνάμεις που τα εφαρμόζουν με μπροστάρη την άθλια Κυβέρνηση Τσίπρα έχουν δημιουργήσει το Κράτος Έκτακτης Ανάγκης που επιτίθεται σε αγωνιστές, οργανώσεις της Άκρας και Επαναστατικής Αριστεράς και στο Εργατικό Κίνημα. Η ενότητα μέσα από τους αγώνες της Άκρας και Επαναστατικής Αριστεράς και το ρίζωμα της στο Εργατικό Κίνημα είναι η διασφάλιση για το τσάκισμα του Κράτους Έκτακτης Ανάγκης και των μνημονίων.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ