Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" :Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας στις 16 Ιούλη

Κάλεσμα μαζικής, μαχητικής συμμετοχής στη στάση εργασίας, τη Δευτέρα 16 Ιούλη, από τις 11.30 π.μ. έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας και στη συγκέντρωση στις 12.00 μ., στο υπουργείο Υγείας, «για να μην απολυθεί κανένας συνάδελφος επικουρικός, με μπλοκάκι, ατομική σύμβαση, ΟΑΕΔ, ΚΕΕΛΠΝΟ ή εργολαβικός», απευθύνει το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 16 Ιούλη, η ΟΕΝΓΕ έχει προκηρύξει πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11.30 π.μ. έως τη λήξη της βάρδιας και στη συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας στις 12.30 το μεσημέρι.

Το ΣΕΝΕ στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Όλοι μαζί, μια γροθιά συνεχίζουμε τον αγώνα! Ενάντια στην ομηρία και τον εμπαιγμό χιλιάδων συναδέλφων συμβασιούχων - Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με αξιοπρεπείς μισθούς και πλήρη εργασιακά - ασφαλιστικά - επιστημονικά δικαιώματα!

Για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες.

Για πλήρη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Για ανάκτηση όλων των απωλειών σε μισθολογικά - εργασιακά δικαιώματα. Για να πληρωθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα χωρίς καμιά εξαίρεση. Για δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους, χωρίς καμιά επιχειρηματική δράση!

Για να μπει τέλος στην αβάσταχτη εντατικοποίηση και τις απαράδεκτες συνθήκες δουλειάς. Για να ενταχθούν επιτέλους στα ΒΑΕ όλοι όσοι εργάζονται σε βαριές, ανθυγιεινές και επικίνδυνες συνθήκες. Για να μην περικοπεί - καταργηθεί το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας».πηγή 902.gr